sunshine

Jahapp, då har den här helgen gått också. Har spelat bingolotto nu ikväll, blev en ny lott, igen. Känns .. tärt. Tar hellre 50 spänn ;)

Jaaaja, de är tuffa tider nu! Precis som Per Gessle en gång sagt, eller sjungit. Men jag har min jonke, stabil äs a rock, min klippa. Igår fick jag ett mindre utbrott, som nämndes och ringde till sköterskan. Varnade att de kunde vara på g med en färd till akuten, vilket inte blev men i alla fall, det krävs en riktig man för att tackla sådant - alltså en dam som går händelserna i förväg ;) På kvällen blev jag lite hysterisk över värk i svanskotan, återigen ställde karln upp å visade sin trygga, lugna sida. Vi somnade sida vid sida, jag vaknade tröttare än satan själv och for på jobbet.


Imorn har jag sovmorron, den ska jag förvalta väl. Veckan blir fullspäckad.. Jobba alla dagar förutom onsdag, då tänkte jag åka till östersund. Sen så .. var det något mer? Jajustja, världens tjurigaste 1-åring blir 2! :D Bra vecka förutom att jag är ensam då.


Marilyn Manson verkar vara en sympatisk människa ändå.... Jag menar han sitter ju bredvid Jonas Gardell utan att bli vild å löpa amok. Det är respekt.

Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0