98 dagar..

Dagarna går fort, snart är de julafton! Ingen kunde vara gladare än jag för det :) Bara få va å mysa i några dagar.. Guld värt!! Till helgen börjar julstressen, om man får säga så. Julbord direkt efter jobbet på fredag, lördag stan för bruschan fyller ju år imorn, söndag skulle ev. någon stockholmsbrud komma.... Jobbar löjligt långa dagar mån - ons, sen JULAFTON!! Ojojojoj... Det va ju bara ett år sen sist ;)

Är dock brydd för julbordet. Har numera problemet att inga skor passar, inga alls! Får kanske ändra på de i helgen... Fasen de är 3 månader kvar, hur stora fötter kommer jag ha innan de är färdigt? storlek musse pigg... Inte ens foppatofflorna passar!

Har utbildning på jobbet, det är som lite omgörningar just nu. Men de blir nog bra! Framförallt mycke nytt, å de är alltid roligt! Däremot blir de tillbaka till varannan helg innan de är färdigt, mindre bra.... MINDRE bra. Men mycke ska väl ögat skåda innan de ramlar ut eller hur är det? De blir först i mars så lite tid är det kvar att njuta. Inget ont som inte har något gott med sig heller! Det ska gudarna veta.


Nu kommer jonke hem, så han ska få känna på vilddjuret! Det rörde sig jäklar anacka här...

Prosit!
Postat av: helena

stockholmsbrud va?! :P

2009-12-17 @ 21:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0