tjingeling

Nu ska jag äntligen få se sex and the city the movie.. Har längtat efter det hela semestern!!

Det var alles...Jo jag har fyra tre dagar kvar av semestern.. Jaha?!

Tjo å tjim

Nu har värmen slagit till! Härligt härligt, nästan jämt.. Förutom på natten, vi funderar starkt på att investera i en AC. Ska kika på alternativ... Eller så får vi helt enkelt trängas i en 120's säng i källarn.. Kan gå det med!

I helgen var det bröllop, Så FINT å mysigt å vackert å ja allt det.. Festen var tokskoj! Jag å Jonke dansade som aldrig förr.. Haha, inte visste jag att de va så kul att dansa? Vid två gav vi upp.. Då talade jonas i tungor å det betyder bara en sak; SÄNGEN!


Nu är östersundarn isabell på väg hit.. Får se hur det går!  ;)


Ibland är de lätt att vara efterklok, för lätt.. Men jag vet vart jag står och det kommer inte att ändras. Inte nu längre!Men kom rå så vi kan surra.....


a la la la long

Jag hatar att vänta!! Nu har jag väntat i tre dagar, outhärdligt nästan....

Så blev det inge med som vanligt.


Nu ska jag ner i källarn å måla! Ingen rast ingen ro... ;)

Måndag

Inatt har jag sovit som en stock, likt förbannat trött imorse.. Jaja. Har slipat några skåpluckor, ska snart förpassa mig ner i källarn för vidare målning, men det är ju finväder?! ;)

Momma å moffa va hit förut, alltid kul med besök. Så man får en liten paus, hehe.


Jag har knycklat ihop en tjälknöl... Knöl är det verkligen, får hoppas den smakar bättre än den ser ut.
Nä vidare neråt var det..


sommar

å jag sitter här?! Nåväl... Ska snart ut å greja med något..

Den här helgen har jag varit extra blödig, haha. Fattar inte vad som händer egentligen, men man har ju sina sämre å bättre sidor.. De har väl alla? Men när man är nykter å får höra både det ena och det andra så brister det till slut. En tår eller kanske ett skrik kan de bli, eller varför inte köra båda? Funkar det med, oftast är det över sen. Bra sätt att lösa problem på ;) För att diskutera vad någon sagt i fyllan brukar sällan ge något, "jag va aspackad" brukar det heta.. Jaaaja, ingen fara på torpet, alla lever ju!


Ikväll skulle det sitta fint med lite skitsnack.. Får kanske ta till telefonen.

Till veckan ska de bli kanonväder, de hoppas vi på!För övrigt går allt bra.


efter regn kommer solsken

Något jag verkligen hatar är att vänta på post!!! Så nu vet ni det...

Idag tänkte jag försöka få till någon slags städning här, byta gardiner så dom inte är ivägen och fixa lite i tvättstugan. Fick upp linan igår, efter många svordomar från jonas.. Men de blev mycke bättre än förut. Lite ostabilt att dra tvättlina i vattenrören kan tyckas... Men det är nu åtgärdat.


Igår kväll blev två väggar resta, det är tur de finns folk som verkar gilla att snickra! å en som gillar att surra skit med mig ;)


Jahapp? ..


it's a strange situation

BLÄ för målning! Usch. Skulle hellre städa, laga mat eller vad fan som helst. Men ja har man gett sig in i leken får man väl leka klart då.. Å sen blir det ju snyggt sen ;)

Nu dröna Jonke uppför trappen.. Ska äta lite choklad och sen övertala han att måla klart taket ;) kanske funkar.... eller inte.

semester

För tillfället kan jag inte påstå att saker och ting går bra, nej. Tusen saker att göra, ingen ork, ingen lust och folk tar saker för givet. Den som sliter mest ont av det här är Jonas, vilket är trist.. Det är ju ändå semester!!

Men vi satte stopp för det, ett tag ändå.... Så är det, se om sitt eget hus först! Det går alltid först..


Jag va så deppad så jag beställde gardiner, ha ha... Ja herregud!! Egentligen fattar jag inte varför man känner sig så värdelös, vem har ställt kraven egentligen? Jo en själv... Jaa det är inte lätt att vara ung idag nej.


Får se vad som händer ikväll, just nu känner jag bara för att dra något gammalt över mig.


Vad gjorde man utan vänner ändå?!
Nä nu ska jag ta en flourtablett och sen göra något vettigt.


thank god its friday

Äntligen är källarn städad! Varenda liten vrå är skrubbad, var sak på sin plats å ja allt annat. Känns skönt. Nu kan folk få sova över.. Och vi kan till och med gå ner dit utan att få ångest.

Och över till något helt annat, nämligen smink. Javisst, här är man sminkad vettu.. Ingen naturlig skönhet så långt ögat kan nå. De målas, plattas, smörjs, färgas, trimmas å massa annat. Det jag ville komma fram till är att jag har en (egentligen två) ny bästis.. Det var ju någon som ville ha mascaratips, så varsegod! Den är röd, den är rund och kunde den vibrera vore det fulländat! Haha, närå..Nu ska jag äta en negerboll, vänta på jonas och vara fortsätta vara naken.. Ja menar semester MÅSTE firas på alla möjliga sätt..


torsdag

Idag tog jag en slappdag, efter gårdagens tornado i källaren. Men äntligen, jag säger äntligen är det ORDNING på torpet! Nästintill... Jag vet exakt var jag har julgrejerna, var alla lampor finns, var lådan med en jävla massa kablar ligger och var jonas kasse med snusk är (på tippen ;)) sen hittade jag en hockeytrunk som inte blivit öppnad på sisådär ett halvår, det var nästan så det kom flugor ur den när jag öppnade den. Men nu luktar jonas hockeytröjor och pungskydd mjukmedel ;) Något att snacka om i omklädningsrummet.....

Det känns bra det här.


Nu ska jag göra negerbollar ... för efter den här kvällen kommer jag vara värd det!

Vad är de för töll folk håller på med på den här byn? Eller ja, folk i allmänhet..


Jag säger adjö och längtar till morgondagens kebabrulle... jamän


var det bättre förr?

Kan man ju undra..

måndag

Vi har nya kuddar så imorse var det svårt att ta sig upp.. Dessutom nya sängkläder å det är väl ungefär det bästa som finns.

Jaaa fyra arbetsdagar till semester, inte så tokigt! Ska genomlida en helg först bara ;) Jag hoppas lena kan undvara lite tid där så kommer det bli bra..... Jag är en orolig jänta men med dig blir jag lugn, hihi ;) Tänkte dessutom köra en förbränning sådär på fredagkväll? kanske grilla ... igen :)

Börjar jobba snart, ska hänga tvätt å äta något. Är nog lite sliten sen lördan ändå, haha. Körde öl-taktik. Gick åt helvete..


Igår låg vi på släpvagnen å solade.. vårat flyttbara soldäck! I lördags åkte vi våffla utan ac till sundsvall, förjävla härligt.. Men idag är våfflan inne på lagning, tyvärr kan man ju inte installera ac i den men man kan ju göra så den inte lämnar svarta ränder efter sig.


RSS 2.0