när en karl är riktigt förkyld...

Jag sov två timmar efter jobbet idag, sen har jag bara legat. Orkade mig iväg för en dusch och sen så.. La jag mig igen. Nu ska jag sova ut skiten!! Vill inte vara sjuk! Så jäkla typiskt att jag blir det när jag har bra arbetstider, blahahaha.

Imorn jobbar jag fyra timmar så jag hoppas jag hinner piggna på mig lite grann tills dess.


Örat ha gått över, nu rinner ögat istället.. Jamen, va perfekt.

USCH!!


men hej där

Vaknade imorse av världens huvudvärk och halsvärk, kändes ju lovande. Nu har öronen börjat värka också.. Ska kurera mig ikvl, jag ska fan i mig inte vara sjuk!!! Visst kan man ha vitlök i öronen va? De lär hjälpa mot... vampyrer?

Nej men fan. Jag har så jävla ont i kroppen, men har snart genomlidit dagen. Haleluja.



Ikväll ska jag mysa med jonas...


kanske köpa ett kilo choklad? vore gott.. eller en jävla massa glass.

GÖR MIG FRISK!!!!!!!!
.. alltså från förkylning, huvudet är la kört antar jag ;)

så de ska va

Nu har jag blandat egen müsli på minmusli.nu, men de va egentligen plåtburken ja ville åt.. Jag tycker inte om müsli egentligen, det påminner om min kära avlidna hamsters mat. Fast vafasen.. Kunde hon kan jag. Börjar framtänderna växa så slutar jag!

Tvätt, tvätt, tvätt... Aldrig tar den slut. Eller jo, men det är småduttar kvar, typ vittvätt, egentligen borde jag bojkotta vita kläder eftersom det tar ett år innan jag har så pass mycket vittvätt att de fyller en maskin och tänka på miljön ska man ju..


ÄNTLIGEN!!!!! har de hänt. Kan man släppa allt nu? Måntro.. att de kan man nog ja.



Har lekt skattemas också, de verkar stämma.. Men betalar in någon krona extra, ifall att.. Sen ska jag bara skaffa mig ett banklån så kan man göra avdrag på räntan också, kanoners. De blir la ett billån innan de är färdigt, jävla audi a6 kombi quattro ... blääähä skitbil. Jonas audi är ok, men inte mer. Volvon är toppen, den tänker man bara lite lätt "gas" så går de famåt. Å inte går den fort heller så man behöver oroa sig för fortkörningsböter..



Nu har jag gått med i scrapbooking klubben, tack för tipset!! Så nu kan vi ha pilla med papperskväll lena... Med sprit förstås, vi är ju inte pensionärer, än ;)




ÅH vaad jävla skönt.

får se hur jobbet artar sig idag, ha hört rykten...


det är ju i alla fall måndag

Vaknade vid nio med mensvärk deluuuxe så jag tog en ibumetin och somnade om. Vaknade nu. Härligt!! Men kort dag dock, men det gör mig ingenting.. Ska tvätta lite och dona, sen iväg och jobba kvällen.

Igår gjorde jag påsk här, hämtade påskris och lite sånt. Äntligen påsk, som jag har väntat.. Dessutom är jag lite ledig så det blir skönt!


Jonke pratade i sömnen inatt igen, är du svetsare? nej... jag är din sambo. Jaja vi har tagit oss igenom en pärs som jag hoppas är över nu, och vi kan börja om. Får se i vilken ände vi börjar bara. Sommaren planerar vi för fullt, med bygge och allt... Åh vad jag vill ha semester!


Nej men.. om jag skulle ta och masa mig upp och äta frukost.

jag är bara så jääävla glad, inga många kvällar och bra pass den här månaden!!!!!! Som jag har väntat......................
Men hur blir då nästa? ... Jag återkommer om de när de blir aktuellt, nu är de snart april och nästa vecka påsk.. Vad kan gå fel?


våffeldagen

Vi åt smörgåstårta istället, nu vill jag aldrig mer äta det.
Huvva.

Idag trillade pengarna in på kontot, tur de va bra trots en veckas sjukskrivning.. Då väntar man bara in den där deklarationen då, lite nervös är jag faktiskt. Nu ska jag försöka hålla i pengarna så gott de går, budget finns det något som heter va?? Min är dock ganska generös, ialf inför lördan, haha. Nej men .. pengarna är till för att sparas. Kanske.

Jobbar till 2115 ikvl. Sen ha ja långpass resten av veckan.. Nästa månad däremot går jag in i en finmånad, känns BRA!

Igår lyckades jag för andra gången i mitt liv med bullar, goda kletiga bullar.. BULLA! Får se vad bakarn tar sig an härnäst..



Nu ska jag göra ett ryck så man får åka hem igen.


inge mer grogg

Jag är förkyld.. Vaknade imorse vid 9, då va jonke fortfarande i sängen?! Jahapp.. Ännu en sjukling! Dock så ska jag försöka jobba ändå, får se hur det går. Det ända jag hör är sus inifrån skallen, det kunde väl åtminstonde vara fågelsång?


Härligt med lite mer snö va?

hjälp

Det finns en nackdel med att starta prenumationer hit å dit, de ringer folk varenda jävla dag och ska pracka på en massa annat.
Inte uppskattat en bakis-söndag som denna.


Festen igår va kuul! Så pass kul att alla är utslagna idag, hahahaha.


Nu ska jag vila.. Kanske sova

lördag

Jamen, då är det snart dags att bli askalas. Eller vänta... På kvällen blir det ja.

Nu ska jag masa mig iväg på ica och köpa groggvirke, sen tänkte jag börja pilla på fötterna och allt sånt.


Åhmenblä. Ditt arsel har suttit i min soffa,
kan man ringa anticimex för sådant?


Lenur - nu kör vi! ;)


tgif

Äntligen fredag!
och nästa månad blir BÄTTRE!

tack för det :)

Jobbar till 1745 idag. Hem till tomma huset och fördriva tiden tills imorn. Jag ser framemot morgondagen tokmycke, kommer säkert bli kanon!
Ja, testa partystassen idag då.. De va som ett tag sen jag drack sprit så jag funderar på att öva lite imorn på dan.. Men å andra sidan borde man kanske inte dricka ensam, haha.

Kan de vara sant?!

men ge dig

Igår efter jobbet grinade jag en skvätt, hahaha. Men det behövdes kan jag säga, för att släppa det. Det är jobbigt när man försöker göra allt man kan men det ändå inte duger, vad mer kan man göra?

Usch. Nu har jag tappat lusten med allting, men ska ta mig upp nu och ta tag i nånting. En promenad vore inte fel..
Åh jag är less på eftermidda.. Dessutom kommer Jonke jobba i helgen så när ses vi? :P


Halvvägs till femtio, och halvvägs till lördag!

Tjohej

Idag och igår har det gått undan här.. Fått tummen ur - ni vet, och gjort sånt jag gruvat mig för länge. Kan de vara solen som ger en lite extra energi? Jag hoppas de, så de förblir såhär till oktober ungefär.

Igår bråkade vi med Annika, jävla satkärring!! Nu är hon dock ihopskruvad, lite repor här och där och den kunde sett bättre ut. ALDRIG mer möbler från Jysk. Beskrivningen tror jag Picasso har snott ihop på en kafferast, total obegriplig! Jaja, vi kliade våra huvuden länge men till slut så satt allt ihop. Idag har jag flyttat in i den, det ekar lite tomt men känner jag mig själv rätt så fyller jag den ganska snart.


Nu har jag gjort negerbollar, de är ja värd! Ska jobba kvällen, imorn med och torsdag med. Planerar åka till Bräcke på torsdag.. Umgås??! Hur som haver så är de skönt att jobba kväll, men jobbigt att de blir så lite tid att vara med andra.. Alla andra som jobbar på dagarna vill säga. Men jag får en jävla massa tid för mig själv, haha!



Dom där korten kommer upp någon dag, jag törs nog lova det..


gammal musik

Årets första grillning är avklarad och jag är mätt.


Jag youtubar gammal musik, gammal som i den musik man lyssnade på när man var 14 och olyckligt kär. Men, det är inte riktigt samma känsla som fyller en nu som då, jag blir snarare lite ... illa till mods? Ja, jag kanske ska låta gamla favoritlåtar vara just gamla och inte dra upp dom igen nej. Bäst så. Dessutom lyssnade jag mest på Trance, Goa, Dance - tjiddritjattrihippidihoppidi hjärtinfarkts musik. Men vissa låtar förblir bra och man kommer in i trans, höhö. Min kära musiklärare Isabell skulle vara så stolt över mig om hon såg mig sitta och lyssna på sån musik! ;)

Dock hittade jag makaronlåten efter ett evigt letande, nu är kvällen fulländad! ÅÅÅH ljuva lasse holm...


Nej jag ska bädda ner mig med Björn Gustafsson (den äldre, dynamit-harry ni vet) och skratta lite grann. Grunna på livet, känna att det blir bättre och att inga bekymmer är för stora för att ignoreras.

Imorn anländer en Annika - hon är vit, har tre skåp och tre lådor. Isnt she lovely?!


Veckan blir en enda lång startsträcka .......



usch å fy

Ne.. De här va inge roligt!


aloha

Yeeessch. Så är denna arbetsdag snart över.

Går besvikelse hand i hand med för stora förhoppningar? 

Åkej, jag tycker kanske lite synd om mig själv. Men kom IGEN!



jag lägger mitt liv i dina händer

En fredagkväll såhär sitter jag på jobbet.. Som vanligt känns det som.

Ikvl är jag ensam, jonke ha match. Jag ska göra negerbollar och kolla på en fyra för tre, hahaha.. Så jäkla underbart. Hittade även ett jävla spel, eller en jakt kanske man ska kalla det - prickjakten eller va de hette. Beroendeframkallande va det så jag lär väl jaga prickar hela natten med.

Eller så kanske jag borde socialisera på riktigt? Är det någon som vill dela säg tja, en rök, en liten stund ikvl ring innan 21. Då slutar jag ;) Hör ingen av sig är det ERAT fel att jag blir förslappad, lev med det ni!



Ska fika nu, dricka lite te... Försökte mig på chailatte häromdan, fybövelen så äckligt.


alright

Inatt drömde jag om gamla klasskompisar, två stycken pojkar jag saknar väldigt mycket. En försvann redan i gymnasiet, började med mystiska piller? ... Jaja, livet går vidare men ibland saknar man när man satt och kastade sudd på varandra på mattelektionerna. Som kära träslöjdsläraren sa till mig ett antal gånger "låt pojkarna vara ifred matilda" haha. De va även han som började kalla mig för Vilda Matilda - kan de stämma? Kanske då.. Fan, träslöjden va ju höjdpunkten på veckan! En lektion ensam med alla killar (ja, jag valde inte träslöjd för att jag gillar att snickra) och man behövde inte göra ett skit. I alla fall inte jag, alla slöjdalster som jag dragit hem till mamma är de egentligen någon annan som gjort. Mest troligt heter han Linus, haha. Förresten finns de en pojk till jag saknar, eller våra samtal.. Allt jäkla tok.


Men mest saknar jag Helena!


luleååååå

Idag började jag en timme tidigare - "jag kan komma om en timme", men jag fick 45 minuter. Vilken utmaning! De gick bra ändå.. Trots pannkaksmage. Tog ett tag innan jag kom igång dock, men det rullade på bra.

Slutade ändå tidigt idag, fika hos farmor och handla lite. Vi ha ätit tacos, de är lillfredag idag.. Jag jobbar kväll imorn å jonke ska till ösund på match så vi tog fredagskäk idag. Dock inge fredagsmys, de är hockey ju. Så jag har laddat upp med massa gamla serier och en korsords-tidning. Jag ska överleva detta slutspel med! Jag tror jonke går mer in i det hela, med skägg å hela allt de.. Inte byta kalsonger och så vidare.

Vi har inte kommit längre än till knottrigt, kom igen luleå!!! Fan...


Nästa vecka ska vi börja ladda för fest. Vi spånar presentidé, å när lena sa att jonas fick blomfrön en gång såddes en liten tanke... Vi utvecklar de närmare nästa lördag ;)


Tjing!


simsalabim

Imorse blev jag väckt av att jobbet ringde, hjälp ha ja försovit mig??!?
Nä.. Dom ville jag skulle börja en timme tidigare.


Magen krånglar som FAN idag. ALDRIG MER PANNKAKA!!!

fri som i fridag

Nu har jag satt om alla blommor som behövde ny jord. Jag gillar blommor men jag tror inte det är ömsesidig kärlek, en del dör ifrån mig. Det är ett jävla tråkgöra att sätta om blommor, jord överallt och ett jävla meckande med krukor. Ett år kvar tills nästa gång, får se hur många blommor jag lyckats tagit död på tills dess.

Igår körde vi knottrigt, haha! Jag hoppas inte någon pryd jävel läser min blogg å retar upp sig, ta allt med en nypa salt så blir allt bra. Men är det någon släkting som läser kan ni sluta nu. ;)


ska vi göra som dom andra?

Jag får alltid huvudvärk när jag jobbar långpass, ska jag ligga däckad ikvl också? Jag har som lite att stöka med.. Ska skicka jonke på apoteket och shoppa lite, så ska de nog bli ordning på det här med.

Idag har jag apt, skönt med ett litet break. Vet inte vad de handlar om, men de visar sig.. Hur som haver så jobbar jag till 18, känns bra. Få äta middag med jonas och ha kvällen (tillsammans) framför tv'n. Å andra sidan valde jag express-leverans på de ja beställde igår så soffan kanske inte är så aktuell.. hehe.



.. nej men.. hejdå


män är från mars

Åkej. Gjorde nyss en beställning som jag hoppas jag aldrig kommer behöva göra igen. Men varför inte göra det bästa av situationen?
Jag är nybörjare inom området (eh..) så det blev lite av varje. Fan vad kul!

Jonke kommer tappa hakan. So did I när jag entrade kondomvärlden - haleluja det är ju en djungel!

Hihi.


abso-fucking-lutely

Tjenamors. Jag har redan (!) jobbat av hälften. Fick ett tokryck imorse å stöka undan lite grejer, känns bra. Ha något som hänger över en som måste göras är inte roligt. Hade nyss lunch, åt köttfärssås. Och det var absolut sista gången jag har kidney-bönor i den. Blä. Urk. Usch. Bönor är för anna skipper och hon kan gladeligen behålla dem. Tack för det.

Något mindre trevligt är min tumnagel, den gick av igår och nu har den skivat sig.. Jag har "tvånagel". Äh, poängen är att de gör svinigt ont, precis som mina stortår!! Aaah jag hatar naglar.... För tillfället. Men de kanske är smärtan jag ogillar mest?


Nu snöar det, men ja.. De ska ju bli vår nu!!


Jonke är på väg hem, när han kommer hem ska jag pussa sönder honom....... hi hi hi. Fast först en lång dusch, annars kan han glömma myset. Han lär lukta hockeytrunk.
I rest my case.


Ikvl är det Beck också.. Ja ha sovmorgon imorn, kanoners!

Fridens liljor,
eder matilda


söndag

Härligt att de är ljust ute nu på mornarna.

Mindre härligt är mitt magont. Och illamående..


Sov gott som faen inatt. Å nu inväntar vi jonke..

love don't come easy

Nu har jag städat klart allt så nu kan jag fara.. Har tömt lilla spargrisen så de blir shopping imorn.

Jonke ringde förut. Jaaaa, nu är de bara två dagar å två nätter kvar ;)



Nä nu ska jag packa väskan. Har fortfarande problemet att jag inte har några kläder? Jovisst.. Äh, evigt problem helt enkelt! Borde dock finnas bot på problemet.

Nu ska jag ratta bettan och lyssna på Christer.

you will love and protect him for life

Det går runt en stor idiot i denna värld. Som kör kundvagn som en idiot. Det var inte meningen att det skulle bli som det blev, men kom igen, sen det hände har det blivit nytt år flera gånger om.

Jaha, nu är man gräsänka. Jonke has left the building med sin kära victor. Varför är jag orolig?! Mest att han kommer frysa.. Mitt hjärta ju!


Nu ligger jag i sängen, tänker icke kliva upp. Har ont i magen sen igår så här ligger jag kvar tills det släpper. Är ledig idag, har inga måsten på listan utan ska bara åka hem till mamma.. Det är allt. Så fasen, jag ligger kvar här! Va upp en sväng förut och kolla läget, och det är vår!! Något trist väder dock, men det känns samma som när vi flyttade in här. Det droppar vatten här och där , snön börjar bli grå, jag har nya krafter och det är svinhalt vid bron... VÅR! Bara de inte blir någon återvänd i det svinkalla vädret nu bara...

Jag läste mitt horoskop - oxar är antingen överambitiösa eller jävligt lata. Jag (jonas med för den delen) har min bättre period nu ett tag sen så går vi in i ett ständigt soffläge. Känns skönt att vi är synkade. Men å andra sidan kan jag säga att det stämmer något bättre in på jonas än mig... Ibland vill jag vara mer som mamma.


Imorn blir det östersund, hela tokiga familjen!! De va längesen..

jonke

Nu ha vi haft erika å lilltösen här på middag. Hon är så go lilla lisen! Fick lite paket åså, de kan hon behöva. Lite mer kastruller att slamra med ;)

Har tagit reda på all disk och tvättat alla (jävla) kläder, skönt att få sånt undanstökat!


Nu ska jag krypa ner hos jonke å kolla på lost. Sen ska jag fnula på en klippning imorn!



Jobbhelg nästa helg sen så.... kör vi.

hey

Fyfan så skönt jag sov inatt! Hade världens skallebank igår, började vid två tiden. Mådde tokilla och direkt när jag kom hem la jag mig och vila.. Till slut orkade jag duscha och sen kollade jag och jonke på lost, efter det somnade jag ovaggad! Så jäkla skönt att skallebanken är borta idag, känner mig som en helt ny människa även fast jag klev upp 0430 ;) Jobbar fram till 1230, sen ska jag hem och ta itu med huset.. Det ser ut som ett bombnedslag, orkade som inte röra en pinal igår.. Jaja, nya friska tag idag!

Idag kommer ju dessutom lillsnöret på middag. Hmm, de va ja som skulle kocka ja.. Herregud. Har levt på mammas chili con carne hela veckan så kanske dags att man intar platsen vid spisen då och lagar mat själv.


Hur som haver, nu har jag snart helg. Förutom att jag jobbar söndan då..


Nu fick jag sällskap här, adjöken!

visst äre härligt med mildare väder?!

jag ska köpa vingar för pengarna

Åter på jobbet, idag igen! Till 18.. Jaja, de går väl ingen nöd på mig. Kanske hinns med både det ena och det andra ikväll då? Imorn har jag ett guldpass, likamed aptidig morron men det gillar jag. Och imorn ska vi ha fredag, fast de är torsdag?! Äh... Jag har konstig helg och jonas ska bort i helgen så vi tar en fredagkväll imorn istället. Lillfisen kommer på middag också :) Om nu allt blir som det ska.

För övrigt börjar jag lessna nå jävulskt.





some say love

Tisdag och jag jobbar kvällen, igen. Ja det är väl bara att bita ihop. Ska försöka dra iväg hemåt på lunchen, hade visst 45 minuter.

Skönt att våren börjar komma, fågelkvitter på morgonen är tokmysigt. Nu fattas bara påsken.. Ja och mitt humör börjar gå i botten nu, en viss någon rår för detta. Jävulskt jobbigt när hissen inte går ändå upp! Den har liksom tvärstannat i källarn. Det va en bra vecka förra veckan, en viss försämring under helgen och nu kokar jag bitvis. ahaha. Fan. Vi får se hur de slutar!


i still haven't found what i'm looking for

Söndagkväll och det betyder Beck. Jag och jonke har haft en mysig helg.. Igår va de shopping på dagen och på kvällen hockey. Vi satt längst upp och jag hade höjdskräck.. Matchen va rolig, men de va även publiken.. Jag glodde mest på folk hela tiden, mycket roligt :) å idag ha mamma varit här, lagat mat åt oss. De gillar vi, tack så mycket.


Jag vet inte varför, men det känns bra! Jag gillar er i min omgivning som ger mig något. De börjar bli fason på fredagkvällar nu! ;) Tycker i alla fall jag..


Till veckan ha jag mest eftermiddag.. Jaaha. Men imorn tänkte jag sova igen lite tid, imorse blev man väckt av herr surast som slamra runt som en tok. Härligt med förkylda karlar, fyfan!! Värre gnäll har man aldrig hört.. Man kanske ska tjusa lite så blir de bättre?

Jag återgår till min sura karl nu


RSS 2.0