jaaahaaa

Roligt när man får upp den där jävla rutan då något program hänger sig "vad vill du göra" också trycker man på "stäng av programmet" sen kommer de upp "windows söker en lämplig lösning på problemet" JAAA, STÄNG PROGRAMMET KANSKE????

eller nått.

Fan. Jonas hade gjort mat, visst de va jättegulligt å allt de men kassler är fan ingen favorit alltså. Näe..

Annars så har jag en jobbdag kvar denna vecka sen går jag in i något slags vakuum, semeeester..


Man får hoppas att det kanske blir en lärdom också..

Jag har ett tryck över bröstet, kanske hjärtat också men jag kan inte höger å vänster så de är svårt att avgöra. Dock så brukar de här symptomet uppstå när jag är lite "gasig"...

Nu ska jag överväga kvällens aktivitet.

oj boy

Idag har jag varit till momma å skrubba mattor, va äre för fel på tvättmaskin? ;) Men javisst, ren blev dom men egentligen är det jonas som ska göra det eftersom det är han som spiller i 9 fall av 10.

Har även börjat röja i källarn, här går det undan! Sorterat papper, hittat igen lite förlorade papper och så vidare. Ska förbereda lite plats åt alla mina nya intressen, haha. Klickarfingret drog iväg igår så plats kan behövas.. Det blir ett tyg/scrapbooking skåp, inte alls dumt! :) När det är färdigt vill säga, å intresset lär väl ha dött flera gånger om då det händer.

Även att det är 8 arbetsdagar kvar till semester, vad hände? GUDOMLIGT skönt ska de bli, 4 härliga veckor..


I helgen är de 50 års kalas. Även en sundsvallstripp............. om jag får som jag vill.



Börjar det regna grinar jag!!!

vill ni se en uppgrävd gård

.... kom till kyrkvägen 20 MED spade.
tack.

Nej, men här fick vi göra om jordvärmen. Ingen fara på torpet alls.. Inte alls.


Nog om det, det löser sig förhoppningsvis och sen kommer vi ju ha gårn full med grävmaskiner, kan bli kul.


Imöra jobb, sen kulhelg! Ja, lena det här ror vi iland? Förresten fick vi en vinpava (eller tetra ;) så helgen ÄR räddad!!

Nu ska jag klippa lite papper och förbarma mig över oärliga människor, det finns det allt gott om! Man får alltid lära sig the hard way att ärlighet - det varar längst.. Då hade iallafall våran jordvärme varat.


tack å gonatt


torsdag

Ehm, jag har träningsvärk i baken. Jahapp, ett pris till årets mest otränade borde vara lätt för mig att kamma hem.

Annars så grävdes slangen till jordvärmen av igår, men vad gör det om hundra år? Ingenting! Just nu står tre karlar i gropen härute och diskuterar, hoppas dom kommer fram till en lösning och att det blir bra. Men efter alla fel som varit här så är man härdad, men vafan.. Ska det inte gå vägen nån gång?? Jaja, Jonas gör det trots allt bra och jag ska hålla mig därifrån har jag lovat.


Jag fick mitt scrapp-paket igår, så det ska jag kika i... Först kanske vakna till liv?

tjolahopp

Har på morgonkvisten varit iväg till farmors alla gubbar, pyntat gravarna.. Stannade till hos faster :)

JAAA, det löste sig!!

Den här veckan är det kortvecka för vissa, inte för mig. Men på sätt o vis, jobbar ganska bra pass. Ska iväg ikväll, men det blir nog bra det med.

Vill ha lördag! Kommer bli kanoners! Men jonte tjatar redan om att han ska gräva istället.. Nej, va? Vi ska ha kul!!! De ska bli kul att förhoppningsvis höra anders skratt eka runt vojen, haha.

Nu har jag gjort ett ryck, dammsugit och röjt undan lite grann. Ja, det känns som att man kommit i ordning, fast snart ska de rivas upp igen...... Ingen rast ingen ro.

Va de bara två ½ veckor kvar till semestern? Japp!

kompalera

Nu har fisen åkt hem, vi tog å duscha lilltjejen så mamma hennes få en hem en ren lilltjej ;) Nu blir det snart sova, imorn ska jag iväg till sundsvall med fisen å moder. Tänkte köpa en grill.. Så vi kan grilla från och med nu. Har även spanat in lite annat, som jag vill ha... Dock sätter slantarna sig på tvären.

Nej men ledig helg på det här så... Jobbar endast kortpass återstående dagar av denna vecka, inte fel! Sen så har jag bara två veckor kvar till semester, inte fel det heller.


Jonaaaaas din lilla rackare..... nu ska vi ha mys!
Tjingeling


fredag

Blev väckt "imorse" av Lena, for iväg på mittis å käka frukost/lunch å sen va man igång.. Haha, hur fan kan en dag kännas så jäkla kort?? Kan ha något att göra med att jag sover ganska länge då jag har chansen.. Ska bli ändring på det, det här funkar ju inte!

Jag ska iväg å jobba vid halv sex.. Blir bra det. Jobbhelg på det, blir bra det med. Ja faktiskt, jag tar den hellre nu än nästa, för efter den här helgen börjar ALLT hända. Födelsedagar, träslaget (då jobbar jag iofs) å massa annat. Just den här helgen är det "bara" mamma som fyller år ;) Ja just de ja, dags att slå in presenten kanske.

Nu ska jag fixa mat, min lott här i livet!
Okej, nu söla ja curry i tangentbordet, dags att göra en sak i taget..

Oj oj, den visste vart den tog.
Hahahaha

fortfarande tisdag

Fick ett ryck efter jobbet idag, tvättat alla vinterjackor och fejat till alla skorna. Ja det var väl ingenting, däremot så va garderoberna det skulle in i fullt i slipdamm sen vi gjorde golvet i källarn. Va bara att slänga ut allt å torka, dammsuga och torka igen. Nu är det gjort, tack å hej vad skönt.

Gjort lite annat också.. Mest funderat. Tankarna snurrar runt, runt och det verkar aldrig ta stopp när det väl börjat. Hmm..


Jobb imorn sen ledig tors, ett kort kvällspass på fredag å sen helgen. Ska bli jäkligt skönt att jobba helgen faktiskt.. Ja, det är guld värt att få lediga vardagar ibland! Om än inte så ofta men ändå... Man får anpassa sig helt enkelt.


nej men Adjö!


Orkidén lever fortfarande.... har snackat några ord med den!


tisdag?

En timmes lunch så ja for hem.. Inte ofta man har en timme, tack å lov.

Bokade biljetter till stockholm igår, hoppas de blir av!!! Vill verkligen iväg. Helst av allt vill jag åka helgen innan, men man kan inte få allt. Det kommer bli kanon, så se till att va ledig nu Helajna. ;) De får bli min semester.. Å jonke kan va själv hemma, haha.



Nej nu ska jag fika lite och sen iväg på jobbet igen...

Tack för alla fina presenter!

grattis jonas

Imorse vid 11 kom någon hem, denne någon slängde av sig kläderna och kröp ner bredvid mig. Denne någon stank som en häxblandning, och jag vände mig om för att se vem f-n denne hårige, skitige någon var. Jaha, det var du älskling.. Hej på dig. Haft kul? Ja jo, av din odör att dömma så har du det. Vänd dig åt andra hållet tack och andas med stängd mun.

Fin start ;)

Har haft fikabesök i omgångar, åh herregud vilket kalas.. Tårta flera gånger per dag är en pärs.. Min mage är inte kul att bära runt på nu kan jag lova.

Fått nya handdukar, fat, pengar å lite annat skoj. En orkidé också, yes nu har vi en ny blomma att ha ihjäl...

ikvl blir det lugna puckar, för att orka med veckan som kommer.. tänkte kolla på film och sen göra barn. ett bra avslut på en bra helg.


jag vill bara att du ska veta, att ibland får man kanske se om sitt eget hus.

aj lav you

Jahapp, då vare helg!
Haft APT. Lite roligt, lite jobbigt. Mycket nytt å lite gammalt.. Ska försöka ta det här med storm, verkligen!

Jonke sover.. Han ska iväg snart å jag funderar på att slå igen mina blå en stund..............................

aaaatjo

Ja men lite förkylning på de här så!

Va iväg till s-vall idag med erika å lisen, gick finfint på sjukan för henne. Fika på ikea och lite slötittning, inge köpa! Har totalt jävla köpstopp, de nalkas semester ...

Jag tror det börjar lösa sig!



Imöra jobbar jag ett FINFINT pass, sen kommer de visst gäster... Tur man har hunnit baka så mycke, inte. Jaja, man kan inte vara bäst på allt. Resten lär dyka upp söndag, då kommer en viss någon vara väldigt dålig har jag en känsla av. ;)

Hualigen vad mycke tok som rör sig innanför mitt pannben. Just nu känner jag bara att semestern (om en månad) kommer vara väldigt välbehövlig, fyra veckor!

Lite mer nyheter om lågkonjan så säger vi god natt sen..

för i fan

Häcken borta, men en hel del nya bekymmer har kommit till. Jahapp, vad lite lera å jord kan ställa till med.....

sundsvall

Vi vaknade till liv vid nio tiden ungefär, for ner och hann inte mer än gå in på en affär så ringer erika. Lisen har ramlat två meter rakt ner på en stenplatta, blev ambulans å hela faderullan.. Men som tur var gick det bra, än så länge. Lite skrapad är hon allt, men annars är det full fart. Vi hade hennes bilstol i bilen så vi väntade i stan tills dom fick åka hem från sjukan. Lite otäckt det där att vi hade stolen hennes, ödet kanske? Men tur att man fick träffa lilltrollet lite och snusa på henne...

Köpte jonkes present, blev shorts å kallingar, haha. Jag fick min present också, blev massa smink och jag är toknöjd. Annars så investerade jag i ett par foppatofflor, ja inte dom riktiga då men samma jävla toffel ändå. Världens skönaste sko? Det tycker jag.. 

Nej men nu ska vi duscha och sen sova, imorn blir det sovmorron...


freeeeeheeedag

Jobbade en sväng imorse, blev en lugn sväng. Men härligt att få några timmar gjorda så kan man ta helg med gott samvete. For direkt iväg till sundsvall å handla.. Byggmax, plantagen och blomsterlandet. Vi tänkte som så att vi tar de värsta idag, eftersom de eventuellt ska regna imorn. Så nu har vi virke å alla blommor handlade. Köpte nya utekrukor så har planterat massa blommor ute, blir så fint så. På söndag ska häcken ner å vi ska fortsätta ute, eller jag ska .. Häcken ska bli härligt skönt att få ner, för fulare häck får man leta efter! (ha ha, häck...) Sattyget växer dessutom som ogräs så man ser lika med noll när den stor i full blom och man ska backa ut från gården.

Är det något jag känner?


Imorn blir det sundsvall igen...... Det är ju vår nu så man måste inhandla vårgarderoben.


Lång helg det här, fast jag har jobbat! Nästa helg blir lugnare... För nästan alla... :D Hoppas Lenin är på humör för bullar haha..

Nej men lite ångest på det här så.

RSS 2.0