söndag

Helgen sista dag, det var väl roligt hahahaha. I fredags sov jag i Bräcke, de va mysigt. Få vara hemma lite är aldrig fel. Igår va jag, mamma och pappa till stan och gick på stan en snabbis, snabb som i en affär max! Fick dock Langos, å de va ingen höjdare. De va däremot negerbollen jag åt.. hehe.

Jonas jobbar, hela helgen lång men det är bara bra. Man får tänka framåt :) Har ju blivit som lite väl mycke sjukdagar å liknande på sistonde, men vad gör man inte? Är man så illa tvungen att åka på sjukhuset så tar de ungefär hela dagen å då blir de inge jobb. Appropå sjukhus så hämtade jag ut sprutor (!!) för en hel jävla förmögenhet i fredags, yippieee kaaayeey vad roligt att ta sprutor, men dom gör ju gott! Sen blir de fler jäkla sjukhusbesök på det också. Men i slutändan blir det kanoon, fick ju som bonus lyssna på lillhjärtat i fredags! Då är de värt de flera gånger om.


ja men.. vilka ska vaccinera sig mot svinis?


Snart är de snö ute, tack å lov!


slut på semestern..

Sitter å väntar på hockeykillen, som vanligt på söndagkvällarna. När han kommer ska vi kolla på tvättmaskinen som vägrar släppa ut mina kläder!!! Alltså den vägrar öppna luckan, fast den är 'klar' (har varken pumpat ut vatten eller centrifugerat), man blir så matt! Man vill ju verkligen lägga pengarna på en tvättmaskin.

Måste hitta något att göra på kvällarna! Speciellt nu när jag knappt jobbar kvällar längre.. De håller inte att ligga i soffan flera herrans timmar, inte riktigt nu längre. Kanske några veckor, men dags att aktivera sig! Haha.


Ja det är roligt vad en del har höga tankar om sig själv! Hi hi hi ...


åååååååååååååååååååååh vad jag vill ha en liten ciggarett just nu..

Imorn upp tidigt. Hej å hå


Semester

Blev stan igår igen, allt var bra så vi fortsätter hoppas!

Imorn jobbar jag fyra timmar sen väntar en veckas semester, åh gud så skönt. Ska äta upp mig (haha) och bara va.. Möjligtvis åka till bräcke sväng.


Jonas lämnade extra drops LAKRITS framme.... VARFÖR??? Det är ju dödligt gott! Men ajaj i magen efter mer än en. Humf. Får bli en kaviarmacka istället.


En sömn på det här så.


tjabba tjena hallå

Här sitter jag med ett seaband och låtsas att de blir bättre, höhö.
 
Ousch vad jobbigt de är å börja sex, är helt slut när jag kommer hem så de blir sängen på en gång då. Suck!! Nästa vecka är det dock semester, kanon! Nästa månad är jag dessutom kvällsfri OCH tidigmorgonfri! HUR UNDERBART?! Ojoj. Kommer springa till jobbet, haha.. Nä men en härlig månad på det här så kanske det stabiliserar sig lite.


Jag har återupptäckt tv'n.. De blir så när man är hemma på kvällarna.


Måste bestämma mig innan nästa vecka om svininfluensan. Ja alltså inte om jag vill ha det eller inte, utan om vaccinet då. Blir nog så ändå, är lite rädd för att börja grymta! Å jag är redan så rosa i hyn...


Nu vill vi ha oktober - NU!

RSS 2.0