abriaba

Morrn, morrn!
Här på kyrkvägen skiner solen, härligt härligt. Vaknade vid sex å har vilat/sovit tills nu. Började känna av halsen igår, gör de idag med men lite bättre efter lite sovmorron ;)

Funderar på det här med dop. Kanske dags att ta tag i det? Alternativt namngivningsfest, men då bör man ju ha någon/några som läser alternativt sjunger en text. Och sen en förklaring till namnen och de känns lite hippie för mig, så jag tågar nog hellre in i kyrkan och sen är det klart.
Ja, förvisso blir hon ju automatiskt inskriven i kyrkan vid dop, men ja det känns inte som någon big deal. Den dagen hon förstår ska jag tala om för henne så kan hon välja att gå ur.. Traditioner är ju ändå fint tycker jag. Sen en annan anledning till att namngivningsfest blir struket är årstiden vi går mot, känns som att det är en utomhusfest för kanske blir lite väl trist att sitta inomhus.
Jaa, vad vet jag. Bara massa funderingar! Ska ända ta tag i det inom den närmsta tiden så det blir av. Men det är ju smidigt om Ella kan gå fram till prällen själv också ;)
Sen tycker jag det här med gudföräldrar, i det här fallet gudfar, känns jobbigt. Alltså inte personen vi valt utan personen vi eventuellt behöver förklara oss för. Det kanske är en själv som bara tänker för mycket också.
En annan sak som gör allt det här så jobbigt är SLÄKTEN! Det är alltid någon/något dom vill man ha ska ha, är det inte en klänning så är det en speciell vers eller något annat. Hrm.

Idag fyller Jonkes mor år så hon kommer hit å lagar mat, perfekt!! :) Gud vad härligt. Tänkte försöka sno ihop något gott till kaffet men äh hrrm.. orka. Lite sjuk ju ;)


Nu till något ännu roligare, jag ska beställa en HTC. Jag har begär som behöver stillas.. Nu nu nu. Sen när Jonas la fram ett fint förslag högg jag direkt ;) Dumma karl.


Ha de så bra idag!

Prosit!
Postat av: helena

jag röstar för en namngivningsceremoni såklart ;)

2010-08-16 @ 19:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0