100213

TVÅ KILO idag! Hurra hurra!

Lillfisen blir större :) Två kilo, då kan hon ha liberos vanliga minsta blöjor ;)


Tänk att hon är 7 veckor redan, helt otroligt. Sju veckor sen lilla pyret på 724 g föddes. Lilla pyret som har blivit en liten tjej med humör, säger ifrån om det inte passar. Ååh vad jag längtar tills vi får komma hem och vara en familj!! Vara vi tre! Kunna ligga i sängen alla tre och mysa.. å gå ut å gå till sommaren :) Jag längtar tills vardagslivet! Eller livet utanför sjukhuset, det vanliga livet. Kommer säkerligen kännas mycket konstigt att komma från sjukhuset men det går nog över.



Jag ska försöka uppskatta det jag har bättre. Leva här och nu. Man är som dålig på det till å från, hemmablind kanske de kallas? Har man tankarna på annat håll är de svårt att ta tillvara på det man har.

Jonas present blev inge av med. Baah. Känner mig ganska kass faktiskt, men.. Jag funderar på att ge han en tatuering men samtidigt va de planerad födelsedagspresent. Hmm.. Knepigt. Fria kanske? :)


Nu ska jag bevaka alla tradera auktioner jag har på g.. GUD VA MYCKE PRYLAR DE FINNS! Till bebisar då alltså.. Är ens allt nödvändigt? Nej, men ack så roligt att handla! :) Några smågrejer ska inhandlas till Ella från mamma, vad än pappa säger ;)

Ta hand om era nära och kära imorn!


Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0