100111

Idag är en jobbig dag för Ella igen.. Det är så mycket som ska fungera för henne och när hon försöker med allt samtidigt så blir det alldeles för jobbigt. Tur hon får sitta en stund hos pappa nu.. Imorn ska hon sitta med mig om hon är stabil. Jag känner mig helt färdig efter den här dagen, men allt handlar ju om omognad.. Men det är lika jobbigt för det, när man vet att lilhjärtat har det jobbigt. Tur det är personal på plats dygnet runt och att dom är duktiga. Själv känner jag mig som ett spöke just nu, vet inte vad jag ska göra så fort pulsen hennes går. Sitter bara där och stirrar. Usch, man känner sig så... man vet inte vad man ska göra! Ibland mår hon bäst av att röras vid, ibland mår hon bäst på bröstet, ibland mår hon bäst i kuvösen och att ingen rör henne. Det är så svårt att veta vilket som passar just för stunden.

Vi ska åka hem imorn över natten om allt går som det ska. Fixa med post och lite sånt.. Har en känsla av att jag borde gå på jobbet, men nej... Det känns inte riktigt nödvändigt att lägga ner tid på det dom få timmar man blir hemma.


Fick köpa ny dator idag, jippie vad roligt. Exakt allt vi äger går sönder just nu.


Nej nu ska jag ladda med lite positiv energi tills jag ska tillbaka in till Ella! Ska kika in lite kläder åt henne och annat roligt. Ingen av er som planerar barn? Har jättemycket fina (och knappt använda) mammakläder.. Eftersom jag är avrådd att skaffa barn än på några år så blir det till att sälja iväg de. Kul att man hann använda en del plagg en gång =) Man var inte riktigt gjord för att vara gravid. Läkaren jag hade i umeå sa att det var väldigt viktigt att boka tid hos specialist mödravården inför kommande graviditeter, jaha några sånna ska det inte bli tänkte jag =) jag har ella och det mer än vad jag kan begära!! våran lilla resa vi gjort.. den var jobbig men kommer vara värt det i slutändan!








Prosit!
Postat av: isabell

you're still going strong woman! ägna så lite tid som möjligt att tänka på morgondagen när du har nuet här och nu :) uteslut inget för framtiden utan det märks vad som händer. med tanke på att du under hela gymnasietiden promt sa att du A L D R I G skulle ha barn så tycker jag att du har presterat (ovanligt;P) bra! :) ta en negerboll, var glad för miraklet du har fått och glöm morgondagen, det kan vänta!

2010-01-11 @ 23:18:35
URL: http://hopingforthepasttolast.blogspot.com
Postat av: Lena

Vad faan ska du på jobbet å göra?!? du är ju mammaledig för sjutton!!

Ja du, övertala A så kan jag köpa dina kläder.. ;P

Kika förbi om ni vill när ni är hemma..ifall du behöver en kram eller nåt..och neej verkar jag glömma bort dej?? ;P skärpning bruden.

2010-01-11 @ 23:44:09
URL: http://lenaskrypin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0