100124

Va de för dag idag? Jo de är Ellas en månadsdag, hurra hurra! Tänk att hon är en månad idag. Vad tiden har gått fort! En månad full av glädje, kärlek, turbulens, sorg och en hel den andra känslor. Ju fler dagar som går desto bättre känns de, tänk vilka framsteg hon gjort på en månad? Från att vara en liten liten kuse till den hon är idag, det är stor skillnad! Mormor var ju här igår, hon såg skillnad direkt. Åh det är så roligt att hon börjar bli stor! På tal om stor så var dagens vikt 1275 g! Det här med vikten är ju roligt, för det innebär att hon skulle ha gjort en rejäl ökning från igår, men idag är hon vägd med en annan våg. Förut har hon vägts direkt inne i kuvösen (den har inbyggd våg) och den verkar ligga lite efter. Idag vägde vi henne två gånger på en 'vanlig' våg dessutom så vikten borde stämma!

Ella ska få handla för sitt barnbidrag sen eftersom hon blir en månad idag.. Vi pratade förut och hon ville ha en klänning, då ska mamma fixa det! :) Pappa är inte lika road men å andra sidan har han redan börjat planera skridskor... Mormor har beställt en vagga som hon ska ligga i när hon kommer hem, längtar så mycket tills dess!


En tredjedel avklarad här... Och det känns som vi varit här en vecka. Dagarna går fort, men det kommer bli ändring på det sen.

Nu ska mamman duscha och sen gå tillbaka till sitt lilla underverk!

Prosit!
Postat av: Lena

GRATTIS ELLA!!

Klart hon ska ha en klänning, det är definitivt mer aktuellt än skridskor!=)

2010-01-24 @ 11:58:13
URL: http://lenaskrypin.bloggagratis.se
Postat av: sassa

Grattis till stora tjejen<3

2010-01-24 @ 12:43:39
Postat av: helena

grattis till lilltjejen, som nu verkar ha blivit stor :)

2010-01-25 @ 14:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0