100129

Ella va lite blek imorse, men hon fick en droppe järn och sen satt vi med henne i fyra timmar så efter det återfick hon lite färg igen! :) De va en sån dag idag som började jobbigt, men när vi väl satt med henne mådde hon toppen, vilket är skönt. Hon ska ta blodprover imorn, får se då om hon behöver något blod. Låter lite otäckt, men jag tänker inte sjåpa upp mig över det OM hon behöver blod. Vad blir det för bättre av det? Hon är liten, skör och ömtålig, klart hon kommer behöva diverse hjälp för att bli stor och stark. Det är klart att det är tärande att man är orolig jämt, men å andra sidan är vi där vi får hjälp dygnet runt. Alla dessa prover och dippar hit å dit.. Men vi behåller lugnet, tänker att alla kan ha en dålig dag, även en liten Ella. Och för var dag som går blir hon större och starkare!


Ska återgå till min familj, hon sitter med pappsen nu.


Vi va på h&m förut och handlade lite kläder... Hittade byxor i storlek 50 som måste vara felsydda, för dom är pyttesmå!! Jämförde man just dom byxorna med andra modeller i samma storlek så skiljde det flera centimetrar. Tokbra ju! :D Kommer passa får lillfis perfekt den dagen hon får börja ha kläder ;)

Ska ta med nyaste ellos katalogen och drömma en stund... Eventuellt åker vi hem på måndag, då blir det lite dona å fixa. Vill ha fint tills hjärtat kommer hem.


Förresten så ringde FK igår och sa att dom gett oss fel information när vi var dit förra veckan. Det är ju så att man börjar grina.. Skriv för fan en manual för era anställda så dom vet reglerna, tack. Folk klagar på SJ, men Försäkringskassan är ju ett stort jävla skämt. Nog om det.




Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0