Fredag

Än så länge har jag hunnit med att spelat patiensduell med min bror via msn.

.. jag vann, såklart ;)

Ser ut att kunna bli en bra fredag! Ska kasta mig in i duschen och sen iväg till By, få lite grillat i magen och ROSÉ! Kan man inte gå på yran får yran komma hit.. "om mohammed inte kan komma till berget..." (yes, mr big).
Bra fredag med andra ord. Vädret är ju trist, men lika glad är jag för det!

Imorn drar vi Sundsvall en repa, man få ju roa sig på bästa sätt..
Jajustja, Ella skrattade ett sånt där riktigt bebisskratt förut, gurglande liksom :) Hjärtat smälter ju!

Adjöken löken fröken herrå!


Tulipan

Ännu en vägg klar, blir så jäkla snyggt! Jonas jobbar från tidig (ca 10;)) till sen kväll. Tycker faktiskt det har varit en helt ok semester även fast vi inte sett röken av varandra ibland, fått mycket gjort. Kanske kan bli en lugnare vinter då :)




Fick ett riktigt sorgebesked igår kväll, så tragiskt! Hua.. Tänker på barnen och familjen.

en del kraschar bilar och kliver upp som om ingenting hade hänt?! ... så orättvist.


Återigen, är glad att jag har världens finaste familj och vänner!



do you?

Fick en jättefin present av Jonas igår, en slipmus! Ja alltså, att slipa trä med då. ;) Antar att man får vara glad för att man får någon present, hade ju hemskt gärna fått ett par nya skor men en slipmus blir bra det med..

Passar kanske bra inför hösten ändå, med alla mina planer. Idag har jag målat ett element. Ska fortsätta så fort Ella somnat för natten med lite annat stök. Jonas sätter panel, blir helt tokigt fint. Ella sitter bredvid mig i sin stol och pillar på en bok.. Eller vänta, äter på en bok.


Ella hade sin nya fina bruna body idag :D



Adjöss till löss

Gå inte in på junkyard om ni inte vill bli ruinerade.. Tips från coachen ;)

Regn idag, blir nog en innedag. Behöver få lite gjort här inne också.. Först behöver jag nog åka och köpa skruv.

Va till Sveg och Dollarstore igår, med mormor/mamma och morfar/pappa. Vilken dag. Gjorde några fynd på Dollars, hade dock satt en köpgräns men det var ganska utplockat så.. Kul när man hittar grejer man tänkt beställa för långt under halvapriset :) Efter Dollars åt vi på Björnbiten, där min fader blev lite förbannad... Alla 4 beställde pizza, jag och mamma fick våra två pizzor först och sen blev det ett evigt väntande för pappa och Jonas. Efter en halvtimme lackade min fader och ställde till med en liten scen (lite höjd röst, några väl valda ord och kniven mot strupen-tecknet?! anger management någon??) vilket gjorde att vi fick tillbaka pengarna och sen gratis glass till kaffet. Ja pappa Persson han kan han.. Nåväl, när karlarna väl fått sina pizzor ringer Jonas telefon och någon säger att han backat in i våran bil. Pricken över i:et :) Inte mycket att hänga upp sig över då denne hörde av sig, kunde lika väl ha smitit.. Får se vad det blir för försäkringshistoria av allt bara. Efter det här var vi nöjd och for hem och tänker nog inte åka tillbaka till Sveg på väldigt läääänge.


Nu ska jag vila lite till..


Stortjej

Hehe, sitter och är lite småfnissig i soffan efter en flaska Lord Zinclair. Funderar, fnissar och tittar på en aptråkig film. Sämre kan man ju ha det ;)

Gaveln mot Thore (grannen jag aldrig pratat med trots att i bott här över 2,5 år...) är färdigmålad. Nu fattas bara Ellas fönster. Och nytt hallfönster, sen sätta foder men det blir senare antar jag. Jonke är fortfarande ute.. Förstår inte vart hans energi kommer ifrån.


Har haft Elise här idag, är lite trött efter att ha målat och tagit hand om 2 barn :) .. men kul ändå. Hon ville att jag skulle måla en katt, för det kan minsann mormor. Ni som haft bild med mig vet att jag inte är någon talang direkt. Jag började måla en katt men den strök hon över, sen ville hon att jag skulle måla en hund istället. Jaa jag fick väl till något som såg ut som en hund mer än en viltolycka så säger hon "men du kan ju!". Haha, härligt med barn :) Även att jag sparade hunden för att visa Jonas att jag kan rita en hund ;)


Nä men nu ska jag ut och titta till Jonas sen ska jag tvätta håret.. Kom på att det är en vecka sen. Man är ju fräsch alltså!
... övriga kroppen har jag duschat, senast igår.
bara så framtida gäster vet att det bara är håret jag slarvar med ;)

God natt med er.


Lördag

Målade hela dagen igår, hann beta av 66 bräder.. Bara 88 kvar ;) Jonas och Pappa hann sätta en vägg, blir tokfint!! Vi gjorde inte fel som valde timmerpanel och färgen blir jättebra också.

Har en klo liknande näve idag, ungefär som om jag fortfarande håller i en pensel ;) Ska väl ut å göra ett ryck snart. Drack tre cider igår å känner mig lite dålig idag?! Något är feel då.. Jaja, de får bli lite plock å stök tills Ella ska sova, sen måla.


Blir nog inte yran i år. Synd, de är ju lite av en tradition! Får se om Jonke hinner ändra sig, isånnafall åker jag in och bor hos broder. Vore roligt, så hoppas herrn ändrar sig ;)

Slutrea

Nelly har slutrea, fri frakt och tokigt låga priser.. Blev jag varse om alldeles nyss;) Med koden shoe50nelly får man 50 kr rabatt.

Måla, måla, måla, måla, måla, måla.. Också lite måla. Jag och penseln är bästa vänner vill jag lova.



Nä nu ska jag göra ett ryck igen!


lay your love on me

Har rensat Ellas kläder igen, men den här gången var det hänsynslöst. Mycket som blev undanlagt, herregud en del plagg är använda en gång. En del tom oanvända.. Ska försöka tänka på det i framtiden.. Bättre försöka spara en slant då ;)

Ja vi vägde och mätte henne idag, 5600 g och 62 cm lång. Stortjejen! Sen fick hon sitta i sin barnstol och äta katrinplommon, lär bli en rackabajsare av det.. Men så gulligt när hon kan sitta i sin stol och vara med, verkade väldigt nöjd med det :)

Jag fortsätter måla, allt går att måla. Allt går att få vitt. Vitt, vitt, vitt också lite vitt. Det är min filosofi. Ska fortsätta målandet efter Ella blivit nattad.


Annars har den här dagen mest gått i irritationens tecken. Vuxna människA. Ja.. En del ska ha allt serverat på silverfat.

adore you

Lägesuppdatering Kyrkvägen 20:
Allt tak är lagt, även på bron. Vi fick en bro till slut.. En groggveranda! Fyfan vad härligt. Det är livskvalité att kunna sitta ute även om det regnar.
Jag målar som en dåre, allt från bräder till väggar till möbler. Har påbörjat ett projekt som lär ta lång tid att bli färdig med. Men nu vet jag hur jag vill ha det, överallt. Så då gör vi så!

Nu ska jag ta itu med maten för dagen, blir tacos. ;)


Ja även att höstkatalogerna börjar ramla in.. Men jeeeezus, det är juli!


Ella äter morot värre än en kanin, hon älskar morot :) Det blir orange överallt, men det är så gulligt så! Hon hugger tom efter skeden, lilla matvraket mitt.
Pappas och mammas hjärta!

you made your choice

Det blev en storstädning deluxe här hemma. Allt på grund av en kuse. Usch, hatar kusar. Och för det blir man idiotförklarad, det är en konstig värld vi lever i.. Ja jag vet inte om jag är överkänslig men kom igen, rent och fint vill väl alla ha?
Ja den här evighetsstädningen fortsätter.


Är något irriterad, fortfarande. Blir nog att slå på twilight och hoppas att humöret vänder.. ;) Två oxar ilag blir frontalkrock ibland, det vettiga för mig är att karln ger med sig, vilket inte karln tycker. Men kom igen, hemligheten bakom ett glatt fruntimmer är väl just att mannen ger med sig? Eller så är jag uppvuxen med en alldeles för snäll pappa...




Saknar Helena lite ganska jättemycket.
Även Lena, hade du varit hemma hade jag suttit på din bro och ja.. du vet, gnällt på jonke.

tur man har vänner ändå. :)

Ptjaa

Idag blir det operation storstädning. Ska tvinga min sambo med..

Sen ikväll ska jag busa! Om jag orkar.. Är less, vill ha lite förändring! Färg, pensel och roller fixar det mesta :) Ska även kika i ellos och jotex efter nya gardiner till hallen, bli ju nytt fönster där och jag har insett att våra grannar ser lite för mycket av oss så jag tänkte satsa på hissgardiner. Kan man dra ner till lagom längd, för grannsämjans skull :)


Är för övrigt irriterad, men de va väl inge nytt.


Fredagkväll

Har hittat ett nytt beroende, styleroom.se.

enjoy!


gräset är grönare på andra sidan

Just nu känns det som att det ska komma två karlar genom taket. Hehe, vilken syn! Men förhoppningsvis håller dom sig på taket.

Idag åker pappa hem, lite trist.. Är ju alltid kul att ha någon inneboende (för ett litet tag ialf). Men nästa vecka har mamma å pappa semester så vi kanske träffas lite mer då. Planerar in någon form av semester för mig, Jonas och Ella också. Har ju sagt att en dag ska vi försöka vara lediga, frågan är bara vad vi ska hitta på? Javisst vi kan bara va hemma, men då blir de antingen sängen hela dygnet - känns inte okej :P eller så blir vi rastlösa och gör något ändå. Haha, vilket dilemma.


Nä nu ska jag lalla vidare!


sole mio

Åh gud vilken bra natt jag haft. Inte tokvarmt, somnade före två och fick sova till nio :) Tack för det Ella. Hon sover nu, hoppas på lika bra natt igen ;)

Nu är takläggningen i full gång, nice! De blir stor skillnad, mer ... fint? :) Dom har hitta massa fågelbon å getingbon under de gamla taket, skönt att bli fri sånt! Inga jäkla inneboende tack..


Härligt väder vi har va?! Jo det är ju alldeles underbart, men man får ju anamma grekernas livsstil med siesta mitt på dan för att orka. Känns som att det var jättelänge sen det var såhär varmt en sommar? Hursomhelst är det skönt!


Ska gå och vika tvätt nu, hej å hå!
Ha en bra helg och semester och sommarlov eller vad ni nu har :)


Livlina

Nu är frågan, svarta eller mörkgrå markiser?

Så många val, så lite tid ;)


Nu ska en svettig Matilda hoppa in i duschen! Har utfodrat arbetarna och skakat liv i dom så förhoppningsvis går det undan nu ;) Haha. Så skönt när man ser att det händer något! Och hör för den delen..


Ja just det ja, jag hoppas mina vänner är medvetna om att jag bryr mig om er och tycker om er jättemycket. Ni är guld värda!

notion



Drömde en skum dröm inatt, undrar om det kommer inträffa? Nej just det..

Ska hoppa i promenadskorna nu tror jag innan det börjar regna.. Sen blir det nog lugna puckar idag. Fixa lite lunch å så till takarbetarna.

head while im driving

Sol idag med, har varit ute och gått nu. Tänkte nu när jag kom att jag skulle göra plankan, haha. Det gick ju men inte mer än så ;)

För övrigt har jag så jävulskt mycket knottbett på fötterna, har aldrig varit med om värre! Har knölar över hela fötterna. Ska testa med aloe vera för det kliar så jag håller på å bli galen.

Har pappa här hela veckan, trevligt ;) Hoppas på uppehåll den här veckan när karlarna ska vara på taket.




Släktträffen va trevlig! Blev mest brydd när min jobbarkompis va där.. Ja vi va inte släkt men med hennes man är jag släkt, tokigt :) Men för att vara helt ärligt så känns det ibland som att jag är släkt med alla. 


Lite kings of leon på det här så!



Frikort



say no more ;)

Sex on fire



Den här låten är fan sex i musikform. Alltså, den får mig att fullkomligt svämma över av känslor. Känslan av första kvällen på stråket, känslan av att vara ung och vild, känslan av att veta att ikväll får jag hångla, känslan av ölen börjar göra sitt, känslan av att veta att jag är vad du vill ha, känslan av att vara lite för full för sitt eget bästa. Känslan av att imorn är det över men ikväll är världens underbaraste kväll, känslan av ett trångt öltält som gör att jag måste sitta lite för nära dig, känslan av att gå på toaletten för att surra med en tjejkompis, känslan av snygghet, känslan av veta att man får precis det man vill ha. Känslan av det förbjudna, känslan av att kunna läsa i dina ögon precis vad du tänker...

Fyfan.
Det var bra härligt då det begav sig!

3 år...

Tjabba

Äntligen, en god natts sömn! Somnade strax efter tolv istället för efter halv tre.. Så skönt och jag känner mig på topp idag! Har nyss ätit frukost, ska väl snart utfodra Ella och sen försöka få henne att sova middag.
Sen ska jag pressa.

Idag kl 16 får Jonas semester. Han går ju från ett arbete till ett annat men mycket skönt att ha honom hemma i 3 veckor. Nästa vecka får vi inneboende, Pappa Persson. Måste handla inför det, han äter ju ganska mycket. ;)
Så storhandling ikväll och sen kanske ta ett glas vin? mmm.. Lord Zinclair. Blir nog grillat idag med!

Nä ha en bra dag med er!

IDIOTI

Almedalsveckan är i fullgång, dagis för politiker ungefär. Hon Schyman tog å eldade lite pengar sådär.. Bara 100.000... Som absolut inte gjort bättre nytta någon annanstans än i den där kolgrillen. Är feminist lika med idiot? Det är PR, men jag ser inte det nödvändiga i att förstöra pengar. Hon hade väl kunnat dela ut dem istället! Näe jag säger som någon sa, jag är inte feminist för jag rakar mig under armarna ;)
Men fan alltså. Kärring. Så jävla onödigt.


Nu ska snart Ella sova för natten, blir spännande att se när hon tänker vakna imorgon. Vi försöker lägga om tiderna, eller hon har snarare börjat vakna lite tidigare (åtta ;)) så hon får lägga sig tidigare också. Lite skönt, så vi föräldrar kan få en stund ensamma i soffan. Lite jobbigt för modern dock får jag nog säga ;)



try sleeping with a broken heart

Vilken härlig helg! Fick håret fixat, är ljusare nu, precis som det ska va :) Tack för det Lena :)

Va på 30-års kalas i lördags, men de va tråkigt. Kanske de blev mer drag efter vi åkt, vad vet man. Igår va vi ute å åkte lite bil, alltid roligt! Jag älskar ju att åka bil så..

Nu ska jag byta sängkläder, det är någon som har pinkat i min säng å det är inte jag.. Eller jonas ;) Haha. Ska passa på nu när Ella sover, vilket jag hoppas att hon gör en längre stund. Har sirap i huvudet idag, vet inte varför.. Kanske för att man inte fått någon ordentlig sömn på länge, lite ac inne hade inte varit fel.


Adios


i hate to say i told you so

Sol, sol och åter sol! :) Kan inte bli mycket bättre.

Jag har ju fortfarande Gamnacke men humöret är på topp ändå.


Livet ÄR perfekt!

ah

Facebook är ju ganska fascinerande. Man ser lite för mycket och söker lite för mycket. Bah! Känslig_tjej88.

.. Jo jag har hunnit med en hel del idag. Va iväg och vägde Ella, 5380 g och 60,4 lång. Stora tjejen!! :) Va lugnt där så jag blev kvar en timme och diskuterade. Man får ju som råd från både höger och vänster så det är bra att kunna prata med någon som vet bäst.


Annars har jag nackspärr, faan också. Varken voltarengel eller vetekudde hjälper. Måste hitta en ny kudde tror jag.. Kan omöjligt vara så att jag behöver träna, finns icke på världskartan ;)

Imorn är det fredag, skönt med helg! Bara en arbetsvecka kvar för Jonke nu då.. Sen blir det åka av här hemma. Måste nog fly fältet...

Längtar tills på lööördag!! :)

Nä hänga tvätt och sen försöka sova.

I beg you

Jonas va iväg till tandläkarn i måndags, han fick information om hur man borstar tänderna och använder tandtråden och ditten och datten och dojdoj. Iallafall har han nu lärt upp hela familjen i tandborstningens ädla konst. Och dessutom har hela handfatet belamrats av munskölj, tandtråd, någon konstig tandborste och tandkräm. Så typiskt Jonas, gå All-in i två veckor cirkus och sen är allt bortglömt ;) Men man borde kanske börja rå om sina gaddar lite mer..

Jag ska duscha nu, hade hoppats på lite bättre väder men det blåser ju såklart. Är det nånting jag hatar så är det blåst så då blir jag inne istället.. Lika bra det för det ser ut som en bombnedslag här. Ser med skräckblandad förtjusning framemot den dagen Ella kan dra fram leksaker själv... Hur löser vi det? Hon får ha 3, max 4 grejer så blir de lätt att plocka upp ;)


Va ju in på Birsta igår en snabbis. Skulle betala i kassan på h&m och när jag skulle slå koden så var den bara helt borta ur huvudet. Det är fan läskigt när man glömmer sånna saker, jag menar jag slår ju den där koden nästan varje dag.


Nu har Ella somnat så jag ska kasta mig in i duschen.

Ha en fin dag alla!


RSS 2.0