Stortjej

Hehe, sitter och är lite småfnissig i soffan efter en flaska Lord Zinclair. Funderar, fnissar och tittar på en aptråkig film. Sämre kan man ju ha det ;)

Gaveln mot Thore (grannen jag aldrig pratat med trots att i bott här över 2,5 år...) är färdigmålad. Nu fattas bara Ellas fönster. Och nytt hallfönster, sen sätta foder men det blir senare antar jag. Jonke är fortfarande ute.. Förstår inte vart hans energi kommer ifrån.


Har haft Elise här idag, är lite trött efter att ha målat och tagit hand om 2 barn :) .. men kul ändå. Hon ville att jag skulle måla en katt, för det kan minsann mormor. Ni som haft bild med mig vet att jag inte är någon talang direkt. Jag började måla en katt men den strök hon över, sen ville hon att jag skulle måla en hund istället. Jaa jag fick väl till något som såg ut som en hund mer än en viltolycka så säger hon "men du kan ju!". Haha, härligt med barn :) Även att jag sparade hunden för att visa Jonas att jag kan rita en hund ;)


Nä men nu ska jag ut och titta till Jonas sen ska jag tvätta håret.. Kom på att det är en vecka sen. Man är ju fräsch alltså!
... övriga kroppen har jag duschat, senast igår.
bara så framtida gäster vet att det bara är håret jag slarvar med ;)

God natt med er.


Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0