put a ring on it

Härligt med lite regn tycker jag. Behövde en urladdning. Men regnet får gärna dra vidare så kan de bli fint resten av veckan sen.. Hann ialf måla räckena till bron igår i finvädret. Åååh.. Blev SÅ fint med bron.

Ska ev. till sundsvall när Jonke slutat jobba. Byggmax är det som gäller. Men jag tror jag hoppar av på Birsta City istället, behöver göra en runda inne på kicks! Typiskt att precis alla grejer som lotion, deo, mascara och så vidare ska ta slut exakt samtidigt. Sen är det ju släktträff snart, nya kläder kanske? Hmm.. Kommer ju en kasse från Nelly snart men näe inget som passar till det så jag får nog göra en runda på h&m också! :)


Ska göra en köttfärslimpa nu. Eller något annat spännande bestående av köttfärs.. Tacos är tyvärr utelsutet då vi ätit det två dagar i rad. Fan, jag hatar verkligen att laga mat. Äter mycke hellre.



Livet är perfekt. Kan inte säga annat. En helt underbar dotter och en ganska underbar sambo, bor superfint, har allt jag behöver och lite till.. Sen är det ju sommar också! :)


God save the queen

Imorse såg jag ett par fötter som stack ut mellan spjälorna i spjälsängen. Tokfian :) Nu ligger vi huller om buller i sängen här.. Var säker på att Ella skulle vakna tidigt, men inte då. Så då kan vi lika gärna slöa ett tag till ;)

Vädret ser lika bra ut idag. SKÖNT! Sol hör sommaren till tycker jag..



Drömde konstiga drömmar inatt igen. Alltså det är verkligen aktivitet här på nätterna.. Vaknade med världens tovor bak i håret så nog fan är det aktivitet alltid.

Ha en bra dag!



Måndag

Jag lider ju av någon form av shoppingmani, det är ju ganska tydligt de.. Läser jag ordet REA är jag fast, haha. Vad lurad man är ;) Skulle ha en ny mascara, slutade med en hel massa annat också. Ja så kan det gå ibland!

Nu ska jag försöka få Ella att sova. Och jag ska ut i finvädret! Tog en låång sovmorron, eller vi låg och drog oss för modern hade mensvärken från helvetet imorse. Om jag fick önska en sak skulle det vara att all världens karlar fick pröva att ha riktig mensvärk så kanske de (jonas) lär sig att det faktiskt är riktigt, riktigt synd om mig en gång i månaden.
Drömma får man ju ;)


Ut var det!

Det är bara passion

Såg en kanonbra film igår, Det enda rationella. Helt skruvad och helt underbar - Rolf Lassgård är min typ av karl ;)

Idag är vädret super, har målat räckena på bron fram tills nu. Ella har vägrat sova men jag tror att hon kanske har somnat nu. Hoppas, hoppas så jag kan fortsätta. Härligt med sol ju :)


Två jobbveckor kvar för Jonas sen semester, åååh jag längtar.. Det kommer bli så bra allt som stackarn ska göra ;) Nä skämt åsido, de blir ju mycke jobb för han men ändå mysigt att kunna sova lite längre än vanligt och mysa en stund på morgonen. De gillar jag och Ella.

Nu ska jag kolla in rean på Nelly och sen antingen gå ut eller slappa i soffan.. Hmm, hmm. Svårt val.

Midsommar

Hade en kanonkul kväll i torsdags! Gårdagen däremot bjöd mer på åska och dunder än roligheter..


Såg en bra film, A single man, ungefär den bästa film jag någonsin sett. Fick en att tänka till lite grann.



Vad bjuds det på idag tro?

hej hej hemskt mycket hej

Igår kväll va Jonas kusin hit och myste med Ella, synd bara att hon va lite surpuppa just då ;) Blev superglad sen efter att hon gjort nummer 2.. Hon är med andra ord rätt lik sin far. ;)

Drömde om den där jäävla chuck-dockan inatt, Anneli blev en chuck med korkskruvslockar, rätt söt men hon va inte så snäll. Sen drömde jag en annan jävligt skum dröm. Lena hade bytt karl, jag bytte ofrivilligt och Anders va galen. ;) Är de fullmånne eller?

Nu hör jag att Ella är vaken!

Al Går

Ganska bra väder, tänker dock ignorera det och vara inne ett tag till. Har precis betalat räkningar, diskat och lagt ner Ella så hon kan sova middag. Tänkte faktiskt ta tag i att beställa kort, är det något jag är dålig på så är det att framkalla kort.
Hade en att göra lista igår där allt (!) blev gjort så man kanske ska fortsätta i samma anda idag.. Hatar när man har sånt där smått som hänger över en, t ex betala räkningar, fk och så vidare.

Ella vaknade halv nio idag så jag är lite trött ;) hehe.


Imorn är vi bortbjuden! Det ser jag framemot :) (om nu inte mormor ändrar sig om barnvakten..) Sen midsommarafton och långhelg med pappsen.. Helt underbart! Inför 4-dagars veckor, tack.

Jo förresten jag fick min facktidning idag (seko för er som undrar) och läste om vilka svin SJ är, nytt jobb tack JA! Fyfan.




Rensarn

Ja, har vänt ut och in på vartenda skåp här hemma snart. Började rensa Ellas kläder, blev en hel del man la bort där. Sen en tur på toaletten och kasta iväg massa gammalt skit, från och med nu ska jag bara köpa sådant jag vet att jag behöver. ;) Ja sen blev det en svängom i min garderob också, konstaterade att jag har kläder jag aldrig sett förr. Kul! ;) Blygsamma två gamla linnen blev slängda.. Varför har man så svårt att kasta kläder man vet att man aldrig kommer använda? Testade igenom en hel del, kom med nöd och näppe i mina finaste byxor. Med massa vaselin och string (blir 1 mm tunnare än om man har hipsters ;)) kommer det gå galant.

Ska kanske inventera skoförrådet vid tillfälle.

Har haft en konstig huvudvärk hela dagen. Blir det åska idag tro?



Nu ska jag kolla efter en ny necessär för den jag hade har verkligen sett sina bättre dagar.. Jag menar jag åker ju bort så ofta så jag behöver en sån. ;)

Om ni undrar hur det går med BUS-brännan kan jag meddela att den funkar super på ställen som knäveck och armveck, blir en jättefin solbrun färg. Dock på alldeles fel ställe..


I lagens namn

SOL idag! Å här sitter jag.. Men har utfodrat Ella så jag ska äta själv nu tänkte jag och sen gå ut. Tänkte för en gångs skull gå en promenad, det är så dags tro mig. Man blir som lite lat emellanåt..

Kortvecka för Jonas, å vi ska äta trerätters på midsommar har vi bestämt. Han fixar varmrätten och jag för och efterrätt. Kan bli spännande. Kanske vi står där på få fredag med bara en förrätt och en efterrätt.. Skulle inte bli brydd ;) Vad ska ni andra göra på midsommar?


Fick en släng av svartsjuka igår, men inget som Jonas märkte av, såg nån bild bara och började tänka dumma tankar om mig själv. Men nej vet du vad, jag är SÅ mycket mer jag än dom andra och jag är ju gjord för Jonas. Kom igen, ingen kan va lika rolig som mig, ingen kan va lika morgonsexig som mig och ingen kan ha lika hemskt humör som mig!
;)



Söndag

Idag är en sån här dag som bara började helt fel.. Halva dan har gått och det enda man hunnit med är duscha. Hade såklart massa planer men orkar inte ta tag i någonting. Varför ska man alltid ha som mest go när man ligger i sängen och ska sova? Tokigt ju :)

Ska iallafall rensa Ellas garderob.


here we go again

Har BUSat alldeles nyss! Dvs testat en ny brun utan sol, på sprayflaska. Får se om jag kommer se ut som Ross i vänner snart, ha ha. Man får ju ta till flaskan om man ska få nån färg den här sommaren, så jäkla typiskt.

Annars så har Markus varit här idag, tokhärligt :) Önskar han bodde närmare, å jobbade mindre kanske.


Nästa vecka är det ju för fasen midsommar! Vad händer? Misstänker att vädret inte kommer vara på topp så det blir väl inomhusaktiviteter.


Såg ni bröllopet idag? Det gjorde vi. Det var ju vackert ändå men ack så trist..

G'natt!

som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig

Idag har vi haft en sån där ta tag i allt småfix-dag. Mycket skönt tycker jag. Det har satts upp och donats med grejer jag bett Jonas göra för ungefär ett halvår sedan :) Ella somnade vid ett ungefär, sen dess har det varit fullt ös här. Storstädning på toaletten, storstädning i köket och .. hör å häpna, förrådet!! Gud så skönt.

Imorn är det ju bröllop, kul. Verkligen. Jättekul för dom.. Ja ä int bitter. Nej men imorn styr vi kosan mot By och galgbacken där momma, mormor, morfar och Markus är :) Blir grillning och pralinätning för damerna och herrarna får göra något manligt, typ fiska eller snacka motorer eller vad dom nu brukar göra.

Haha, jag bad brorsan gå och köpa en brun utan sol till mig, trodde det var helt solklart (hahahaha) vilken flaska jag skulle ha. Det tyckte inte han.. Han ringde och va helt förtvivlad, hihi :) En karl inne på Kicks kan inte annat än gå på tok. Appropå smink har jag nyss läst en helt jäkla otrolig sminkblogg, Lindas sminkblogg, så duktig skulle jag också vilja vara! Bra inspiration om inte annat..


Jag trivs!

give me a break

GAH! Vattnet har varit av och på hela förmiddagen, så irriterande när man ska till och städa. Hade varit lagom så kul om vattnet försvann när jag duschade imorse ;) Antar man får göra någonting som inte inkluderar vatten.

Igår var vi till Sundsvall, gjorde Birsta och va på återkontroll på 45:an. Båda gick mycket bra. Ella blev ju filmad av sjukgymnast, låg och flina hela tiden :D Hon fick också godkänt på nackövningar, pjuh. För det är ju ingen favort för henne att ligga på mage, men de tyckte hon var en fin blivande (korrigerad) tre månaders bebis :D Så skönt med dom här kontrollerna ändå!

När vi va till Birsta parkerade jag Jonas och Ella på ikeas fik så jag kunde strosa själv. En sväng på h&m, kicks, gina tricot och lindex så är jag nöjd sen.. Blev lite kläder till mig själv; byxor för en gångs skull. Våga vägra mysbyxan. Någon topp och lite nytt smink.. På lindex blev de lite shopping till Ella. Solhatt, solglasögon, jamas och strumpbyxor. Ja såklart blev det lite åt henne på h&m också, bland annat nya jeansleggings, dom är ju SÅ söta! Men nu behöver inte Ellisen mer kläder ;)
Sen en sväng på rusta och ikea och blomsterlandet såklart!! Min absoluta favoritaffär. Ikea, h&m och blomsterlandet är obligatoriskt när vi är till Sundsvall. Men det är så himla smidigt ändå med Birsta, allt finns ju där.

Hämtade ut ett 3 kg tungt ljus igår också.. De va som rejält.


å på lördag är man bjuden på bröllop! Klockan åtta är det jag som sitter bänkad vid tv'n :) Tänkte iallafall sitta där så länge chokladasken räcker... ungefär en kvart då.

Nä nu ska jag stöka på medans Ella sover!
Adjöken

if it makes you happy

Lördag. Känner mig småseg, men ha fått sovmorron OCH hamnade i säng i skaplig tid.. Va på Dollarstore igår med Lena, Kanske är det som tar ut sin rätt idag? :) Det var ialf en mysig dag, en tjejdag! Ella älskar shopping precis lika mycke som mamma sin ;)

En natt kvar.. Men jag kan inte säga att jag saknar Jonas sådär överdrivet mycke, haha vad hemsk jag är. Men jag trodde jag skulle ligga hemma och grina, men det gör jag ju inte så alltså går det super. Men jag antar att man kommer räkna timmar imorn...


Idag då? Jo det blåser utav bara helvete så jag ska glo på film nu.. Tänkte dra en repa på byn men... njaa. Känner mig mör :p


somewhere over the rainbow

Va på bvc imorse, över 5 kg. Härligt!! Sen kom mormor hit en sväng och nu sover vilddjuret, vilket jag hoppas hon tänker göra några timmar till... Kvalitetstid ;)

Imorn åker Jonas till Stockholm, gud vad skönt. Kan jag helt ärligt säga.. Vi behöver verkligen vara ifrån varandra. Pricken över i:et vore ju om jag kunde få åka bort en helg framöver och bara va. Det får bli när "allt" är klart antar jag. Vi ska mysa ikväll istället, tacos till middag hoppas jag :)


Sen på fredag är det studenten här i Ånge, 3 år sen man själv stog där på trappan med bambi-ben.


Ja just ja, mittis i lördags... Jag är inte döv bara för att jag råkar vara längre än dig, så jäkla fult att stå och viska alldeles bredvid den man viskar om ;) Men snygghet och stil är ju inget släktdrag i den familjen...


Nä nu ska jag börja agera innan lill-donnan får för sig att sjunga opera.

she's cool

Ja vilken roligt väder. Verkligen. Regnet det bara öser ner... Vad ska man göra idag då? Har inget inplanerat, känner inte för att gå ut.. Den som vill få komma på kaffe ;)

Har sovit lite konstigt dom sista två nätterna, natten till måndag pratade Jonas i sömnen och snarkade som en .. ja, jag vet inte vad. Inatt har han också snackat massa galemattias och det har varit för varmt. Det är ganska fascinerande ändå men nattpratare, det är många gånger jag tänkt för mig själv att Jonas han är nog inte riktig i huvudet han, med tanke på vilket tok han säger på nätterna. Oftast är han elak också, vilket är ganska roligt för det är han ju nästan aldrig annars.


Lena, fixar du numret till mannen med cykeln så kanske vi kan muta han till att handla åt oss också? :D En del behöver dom som köper ut alkohol, jag behöver nån som köper ut toalettpapper...

Nä nu blir det nog en film.


it aint over until the fat lady sings

Har haft en kanonhelg! I fredags blev vi uppe länge och donade på, mysigt att göra något tillsammans :) På lördan var det ju Träslaget, vi kom iväg till tolv-tiden.. Kollade på en Fetta-in match, inte sådär överdrivet spännande att kolla på brännboll nykter. Vid ett var det dags för lag Kampåker att spela, kollade på den matchen sen åkte vi till Bräcke med Ella. Det var ju jättehärligt väder, så vi bestämde oss för att grilla på fiskargatan. Hade en kanonkulkväll!

Igår passade vi på att göra Sundsvall när vi ändå hade barnvakt, blev några affärer avklarade. Tar tag i 'resten' nästa vecka ;) Hur man än gör fylls ändå inhandlingslistan på.. Förstår inte. Nu skulle jag behövt göra en rajd på Rusta eller liknande, tvättmedel slut, diskmedel slut, diskborstar slut, skurmedel slut. Bekvämt att handla allt sånt vid ett tillfälle.

Nä idag har jag lite att stå i. Ser ut som att den här veckan blir hyffsat Jonas-fri... Han ska göra klart något tills onsdag, vilket kan ta hur länge som helst så de lär bli övertid. Sen torsdag morgon åker han till Stockholm, blir där tills söndag. Det är ju bra att sakna varandra också...

sing haleluja

Idag ville Ella vakna sex.... fine, jag ha fått sovrummet ordentligt städat tack vare de så jag gnäller inte ;) Däremot så tog jag en tupplur nyss, gud så skönt! Sen gick jag in på h&m för å kolla efter jamas åt Ella, vilket är helt lönlöst då exakt alla mindre storlekar är slut. Nåja, dom hade massa toppar/linnen för 49,50! Och som ni alla vet älskar jag linnen, bah.. Jaaja Ella kanske kan ha nått utav mina linnen som jamas? ;)

Idag är det torsdag å det innebär pannkaka. Så mycke för lchf... å just nu känner jag bara för att trycka i mig typ negerbollar, mår apa!! Bara tanken på ägg får mig att kräkas. Bluhä. Synd att man ska bli så insnöad på något så man till slut inte kan äta det.


Snart helg!! Frihelg kan man säga... Håller tummarna för J & J, vore ju kanoners... Nästa vecka å veckan därpå har Jonas semester. Sniiickrraaa..





knullträdet

Gjorde testet hur många jag egentligen legat med. Dvs hur många bukisar man har, ha ha ha ha ha. Fy fan. Tur dom inte visade vilka bukisar man har, pjuh!

Fick äntligen mitt nelly-paket idag, det som är så bra med nelly är att man bara behöver gå till postlådan för att få paketet, inge jävla trams med nummer å körkort som de är på ica. Jaaa, jag kunde ha allt! En satt jävligt snävt över armarna, skicka tillbaka eller ignorera? Men gud så härligt med lite nya kläder, det gjorde min dag.


Det är verkligen sommar! Så varför sitter jag då här och häckar?





RSS 2.0