it aint over until the fat lady sings

Har haft en kanonhelg! I fredags blev vi uppe länge och donade på, mysigt att göra något tillsammans :) På lördan var det ju Träslaget, vi kom iväg till tolv-tiden.. Kollade på en Fetta-in match, inte sådär överdrivet spännande att kolla på brännboll nykter. Vid ett var det dags för lag Kampåker att spela, kollade på den matchen sen åkte vi till Bräcke med Ella. Det var ju jättehärligt väder, så vi bestämde oss för att grilla på fiskargatan. Hade en kanonkulkväll!

Igår passade vi på att göra Sundsvall när vi ändå hade barnvakt, blev några affärer avklarade. Tar tag i 'resten' nästa vecka ;) Hur man än gör fylls ändå inhandlingslistan på.. Förstår inte. Nu skulle jag behövt göra en rajd på Rusta eller liknande, tvättmedel slut, diskmedel slut, diskborstar slut, skurmedel slut. Bekvämt att handla allt sånt vid ett tillfälle.

Nä idag har jag lite att stå i. Ser ut som att den här veckan blir hyffsat Jonas-fri... Han ska göra klart något tills onsdag, vilket kan ta hur länge som helst så de lär bli övertid. Sen torsdag morgon åker han till Stockholm, blir där tills söndag. Det är ju bra att sakna varandra också...

Prosit!
Postat av: Lena

såg nyss en äldre herre vi borde anställa.

han hade då ingen toapappersfobi utan cyklade omkring med en hel bal på pakethållaren=)

2010-06-08 @ 12:33:15
URL: http://lenaskrypin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0