100303

Dagens vikt: 2680 g
Lillfisen har snart växt ur sitt första plagg ;)

Läget är bättre sen i söndags kan jag säga. En amningskris som vi gick igenom.. Den var långvarig, men idag testade vi nappflaska å ongen har hittills sugit i sig all mat! Ett stort framsteg, även om det saknas en tiss i bilden.. Det är ju amning som gäller, det hör man på sköterskorna, men samtidigt så känns det som att jag inte orkar traggla något mer. Ella blir arg, jag blir arg, jonas blir arg, jag blir arg på jonas, jonas blir arg på mig och till slut har vi nästan ihjäl varandra. Så det känns som att det kan vara värt att ersätta en tiss med flaskan istället och få en lugnare vardag. Men kan inte låta bli att få dåligt samvete, amning är ju det bästa.. Hmm, knepigt det här! För hon blir ju till slut van flaska å då är tissen helt körd ;) Det tåls att fundera på.. Men för varje gång hon äter ett helt mål själv (oavsett förpackningen maten är i) är vi ett steg närmare hem.

Va på birsta idag för att pigga upp mig, men alltså. Nej. Testade kläder. Massa kläder. Med för höga siffror på lappen. Jag vill hem å gå ut å gå!! Och träna på grottan, hehe. Nä hädanefter handlar jag enbart kläder åt ella.. På något vis känns centilong märkningen mer rättvis än den för vuxna. Jag kan acceptera att jag är 175 centilong men xxl känns lite hååårt ;)

Blir ensam här på sjukhuset några dagar, jonke måste fixa bilen. å snickra va de tänkt.. Vi ha ju som lite kvar där hemma. Men det blir nog bra att vara själv, enda nackdelen är att jag inte tar mig ut någonting.


Nu börja Ella knorra.. Knorrfia!

Tack för alla stöttande ord, det är sånt man behöver! Man har ju trots allt spenderat TIO veckor på sjukhus...

Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0