100322

God dag!
Har kommit up lite tidigare idag, vanligtvis brukar jag äta frukost vid den här tiden.. Jag övar inför det ensamstående livet idag och än så länge - k a o s... Men de kan bero på en viss nisse som borrat hål i ett köksskåp så det yr sågspån i hela köket. Nåväl, Ella är nybadad och vi har stängt in oss i sovrummet. Hon tar en tupplur och jag passar på att .. ja vaddå? Göra ingenting som vanligt. Alla tankar om allt jag skulle göra när jag är ledig är nog bara att glömma, var sak har sin tid.


Kollar på tapeter ialf, har hittat en superfin som Jonas hulkas över. Hmm.. Känner att dom här två rummen som vi snart ska tapetseras kan bli anledningen till att vi skiljs åt. Som ovänner ;) Nejdå det ska nog lösa sig bara, det är ju trots allt bara en halv väg jäkel vi ska komma överens om. Men det är alldeles tillräckligt för att vi ska bli ovänner i flera dagar.



Förresten Sandra, jag gick inte till körfältet, VI gick från körfältet ;) I spöregn... Sen vad vi gjorde förtäljer inte historien men det har något med två ex att göra ha ha ha. Att möta en kortväxt ARG kvinna vars förnamn har tre bokstäver när man håller hand med Jonas är något jag inte vill göra om..

Nä dags att ta fram tuppen!


Prosit!
Postat av: sassa

Ja så kanske det var. Chockad blev jag iaf;)

2010-03-22 @ 12:49:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0