hallå hej

Då var den här helgen över, superkul har den varit! Hade jättekul i fredags, en aning ågren i lördags men jag mådde super så ja, helt klart godkänt ändå ;) Fick leka lite matchmaking, å den här gången verkar det bli bra! Vore roligt :)

Vilket härligt väder det är, förutom blåsten då. Fick plant som jag ska ta reda på, får se hur länge den överlever.


Nu blir det lite fika!


fredag

Så var det fredag... Vädret är ju inte alls okej men det gör ingenting ändå. Öppnade brevlådan idag och blev glad, hallå adidas! Ska ta och packa ihop Ellas grejer och sen åka till Bräcke med henne! Hoppas nu mormor och morfar klarar av det här ;) Jag la för övrigt Ella igår vid elva efter att hon somnat i min famn, när hon hamnade i spjälsängen låg hon där och flinade i säkert en timme.. Vilket litet gobarn! Sen somnade hon så sött och sov till halv tio.


Ikväll ska jag dricka rosévin, mmm..


å tur att nåra tjejer ställer upp på tjejhäng i sommar, kan de kanske bli som vanligt då? ;) Kommer ni ihåg sommaren -07? Det gör jag, alldeles för väl.. Jag kommer ihåg att jag skrev en text på helgon att en ligger med andras, en ligger med 30-taggare och en har piska, haha. Tur man har humor ;)


nä packa väskan var det!

brain warner

Idag har vi varit iväg och gjort hemlisar! De kommer bli bra, en dröm som gått i uppfyllelse? Haha..




Mooo, gud vad jag saknar tjejmiddagar. Eller tjejhäng överhuvudtaget... mmmyys. Det har som blivit lite av den varan de sista åren :( Det är det enda jag riktigt saknar just nu! Det och en riktigt stor negerboll vore kalas.






Nä åter till mitt skrivande, sen blir det sista Lost-avsnittet, jag har köpt gravöl... Sen måste ju Ellas väska packas också.

jag sörjer

Man blir ju något begränsad i sina aktiviteter då det ligger en Jonas och sover som bäst just nu, väck inte den björn som sover. Jaja han lär nog snart vakna, då ska jag kolla på film tror jag. Det sista lost avsnittet väntar jag på, det blir en liten avskedsfest då hade jag tänkt ha ha.

Hur ser vädret ut inför helgen? Säkert inge bra bara för att det är utomhus man ska vara. Hoppas på en riktigt fin sommar då vi har massa saker att göra ute, snickra, måla ... yada yada. Men bra blir det! Min egna lilla Timell kan han.. 



Heeeleena jag tycker du kan komma hit nästa helg ;) Träslaget! Ung mamma tänkte gå ut å svänga sina lurviga!



Happy socks

Vad less jag blir!!


åååååuuuhaa.


Jag skulle köpa conversen, hade 50 % rabatt. SLUT!

Det gjorde ju den här kvällen som mycket annat.

inte ett knyst

Den ensamma natten gick jättebra förutom Ella vaknade vid fem och var jätteledsen.. Lite mat på det så gick de över. Däremot kunde inte jag somna om, men jag lyckades tydligen för jag vaknade vid tio igen. Ah, sova är skönt.

Nu går jag som på nålar här hemma för att inte väcka Jonas.. Kanske bäst för dom här två elefanterna att fly fältet istället så de blir garanterat tyst ;)


Fick jättemånga idéer inatt, om bara Jonas kunde vakna så vi kan diskutera :) mmm... Vill göra om överallt. Kanske rentav blir en tripp på IKEA? Jag har ju min inköpslista (man kan göra en sån på hemsidan) att beta av, den hamna i runda slängar på 10.000... Det får man ju mycke grejer för!



Gud vad jag längtar till fredag!!


Söndag

Har landat i soffan efter en mysig helg! Började helgen med att grilla i fredags, inte fel. Så skönt nu när sommaren är här. Bara att hoppas att det blir samma härliga väder till helgen.

Idag har jag rensat garderober, Jonas kläder har fått sig en duvning och en hel del möter soptippsdöden. Helt makalöst vad karln sparar, kavajen från skolavslutningen i nian? Haha, han tog på sig den och såg ut som en stoppad falukorv (dessutom en ful beige färg) "nää men den här kommer jag nog i snart" och "den här var ju jättemodern då". Herregud... Tur jag har lite perspektiv då :P
Jaa skönt att det är gjort, får de plats massa nytt istället ;)

Sen ikväll va jag på ljusparty, köpte nått ljus. Dom luktar ju jättegott i lagom dos. Tydligen bra att skrämma bort mygg med också, kan inte alls förstå varför? ;)


Nu i veckan ska Jonas jobba natt. Kan väl vara härligt en vecka... Mindre härligt att vara ensam hemma! Är ju inte ensam men jag tycker ändå de är lite otäckt, tur de är ljust ganska länge!


Ella är tokig så ska underhålla henne lite nu!




TGIF

Ella sov till kvart i tio idag, likaså mamman. Vem är de som är tröttast egentligen? Men bara skönt att få sova ut så man är redo för helgen. Det blir att fortsätta med väggen till Ellas rum och eventuellt åka iväg någonstans. Jonas lär ha planer redan så jag får väl utgå från dom.

Annars så införskaffade jag lite kläder igår, dumt med rabatter. Mycket dumt. Jag testade mina svarta jeans igår och jag kom i dom, helt otroligt. Eller förresten det är helt jävla fantastiskt.

Nej nu ska jag äta ägg och sen gå ut på promenad! Bäst att passa på då vädret verkar ok. Har iofs inte hunnit stucka huvudet utanför dörrn än men det verkar bra.


Visst är det konstigt att människor kan vara så missunsamma? Herregud, var glad åt andras framgångar. Så jävla typiskt att skadeglädje är den sanna glädjen.


Ha en bra fredag!!


kvart i tio

Fick mail från Nelly, de ville att man skulle delta i en undersökning och gjorde man det fick man 100 kronor i presentkort. Lätt värt det, ja. Ska nu fundera hur jag ska spendera denna hundring på bästa sätt.. Alternativt blev jag blåst. Ha ha.

Idag tog Ella alla sovrekord. Från halv elva till nio, gud SÅ skönt! För både henne och mamman ;) Förhoppningsvis fortsätter hennes nätter såhär. Man kan inte klaga på den här goungen alls, hon är helt fantastisk. Lite kinkig emellenåt men för det mesta superglad. Igår när jag stog och vek tvätt låg hon på sängen och var superglad, tokflinade hela tiden. Så mysigt :)


Jag körde en lchf-handling på ica, konsum och sen ica igen ikväll. Åh, mat är gott! Imorn tänker jag äta räkor, isbergssallad och majonnäs. Huuua vad gott.


Jonas håller på å sätter upp väggen till Ellas rum. Längtar tills man får inreda ett litet fint rosa flickrum... ;)

må bra

Det hände något när grannarnas björkar slog ut. Det känns som att jag/vi verkligen lämnat allt jobbigt bakom oss och står inför en ny ljus tid. Så härligt att känna sig riktigt riktigt lycklig. Visst är det gnissel men i det stora hela är allt helt underbart.

Jag trodde aldrig att jag skulle trivas i det här huset, det gör jag. Jag trodde aldrig att Ella skulle vara så underbar, det är hon. Jag trodde aldrig att jag skulle bli nykär i Jonas, det är jag. Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig riktigt tillfreds med allt, det gör jag.

Det är som om alla pusselbitar föll på plats när jag såg dom små löven. Ha ha, låter helt sjukt. Men när man mår dåligt har man inte tid eller ork att se allt det fina som finns omkring en, man uppskattar ingenting och tycker hela världen är grå.



blond, tjock och konstig

Har haft en helt underbar helg... Blivit blond, rakhårig och insupit massa sol. Härligt härligt.. tack för de frisören :D

Ska sova snart, haft en lite kinkig dotter idag.. Hmm, hoppas det går över tills imorn ;)



Jag å jonas skulle åka till lillkrog idag, hamnade i albacken? På vägen hem från bräcke så tog vi vägen över bensjö, till slut när vi kört typ en halvtimme kom vi till en skylt där det stog bensjö och pekade mot en väg vi inte kört, dvs vi tog fel väg... Tur man är utrustad med mobiltelefon när man är ute i skogen å tullar på...  



Nä dags att sova!!

100514

Ibland räcker inte ord till.

enkelt är det. Jag vill säga saker på rätt sätt för att du ska förstå men någonstans på vägen knollrar sig orden så de gör sig oförstådda. Att det ska vara så svårt?

Kompromissa är något som ingen av oss kan så varför inte försöka göra det bättre? Jag vet hur jag vill ha det, men just nu är vi låångt ifrån det. Varför, varför är det SÅ svårt att försöka få till något bra med den man älskar mest av allt? Vad sitter det i?

Jag längtar tills imorn så oj oj, få lite egentid!! SÅ skönt. SÅ välbehövligt.

Jag längtar desto mer tills 10 - 14 juni. Faktiskt. Herregud, det blir semester för båda... Kanske ska radera våra nummer så vi inte ens kan ringa till varann. Det vore något.
Kanske man förstår hur mycket man faktiskt saknar varandra och behöver varandra.


Äh. Nog om det.
Idag är första dagen på hundra månader som jag har en vanlig bh. Vi snackar bygel, uppåttryck, fin färg och sanslös komfort. Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för mig..



skitviktigt

Det blir nog inte en nutrilett-kur efter det jag hört.. Tänker försöka ändra min kost istället, ska ha socker-avvärjning till veckan! Socker, socker och socker. Ganska säker på att de inte gör gott i min kropp. Det är fanimig dags för en förändring om jag vill känna någon slags livskvalité.

Ska lusläsa recept och annat nu. Tänkte börja idag redan, inget bröd till frukost. Ingen pasta till middag. Kommer gå jättebra, det är jag helt säker på.

Gud vad jag känner mig inspirerad!!

Delmål ett blir att komma i min leggings :-)

Ah nog tjatat om mat, vikt osv.


Idag regnar det så det står som spön i backen, verkligen roligt väder. Jag ska träffa Jessica för en fika (dagens första prövning ;)) och sen göra byn med Jonas när han slutar. Han skulle ha jobbat imorn, men han sa ifrån. Skönt.


Nu ska jag beställa nya skooor. Kanske. Har inte riktigt bestämt mig.



Våld, vilja och vaselin

Vaken är jag fast vargtimmen är kommen(?)... Ella sov till nio, mamman med vilket medför att hon är lite piggare idag, mamman alltså. Dottern sover sen en timme tillbaka, hur länge blir spännande att se..

Jag funderar på att köra en nutrilett-kur, vill dels "rena" kroppen, försöka få bättre karaktär och framförallt se till att jag får i mig alla mål, dvs 5 per dag. I dagsläget hinner jag inte göra lunch för jag prioriterar annat, känns inte helt okej då jag vet hur viktigt det är att äta regelbundet. Ja kan vara värt ett försök, funkar inte hela dagar så kan man ju göra en shake till lunch. Alternativt hitta snabba luncher att ta till... Men en kick-start vore inte fel, har aldrig testat så jag är nyfiken.


Annars så funderar jag på att slå till på ett par låga converse. Åh.. alla dessa skor. Converse är ju odödligt, så är det.


Imorn är hela familjen samlad, skönt. Jag ska försöka få pappan att gå med på allt jag planerat. Blir nog inte lätt. Gaaah, varför kommer vi inte bättre överens? Källarstädning står på tapeten eller åka bort. Åka bort som i Bräcke.


Blir nog förändring i helgen, blondiner har roligare!! =)


God natt



pang i bygget

Har haft kalas i dagarna två! Skönt att de är överstökat, är helt färdig!! ;)) Har fått så fina presenter så oj oj oj!! Finaste presenten är att vardagsrummet är färdigt, gud det är så underbart. Så fint och jag är så nöjd. Annars så fick vi kaffekokare/bryggare vad fan de nu heter, men känns kul att kunna bju på riktigt kaffe ;), pengar, bidrag till filmkamera, toalettpapper ;)), en superfin buddha, täcken, gryta och lite annat smått och gott. Ella fick massa fint hon med, superfin hello kitty dress :) Hihi det är så kul med presenter!

Imorse hade våran micro lagt av, jaaahaa mindre kul men vi ha ju garanti kvar.. humf, man bli bra sur då nya grejer håller typ en månad. Det är ju som så besvärligt att åka till sundsvall för att byta. Men då hinner jag göra en snabbis på ikea den dag vi åker ;)


Nu ska jag tippa omkull mig å sova en stund, jonke är ute å går. Mamman är trött å schleten, borde inte vara de då ella sov till halv tio idag :) Men luften ha som gått ur mig efter haft överfullt hus i flera timmar idag. Men kul var det!

f to the redag

Nu är vi hemkommen från sundsvall. Det blev ett tattarlass.. Kan man säga. Jaja, det är gjort och jag är nöjd! Nöjdast i kommun tror jag. Härligt härligt.

Köpte klänningar till Ella i helgen, såå fina. Hittade även jeansleggings, toksött ju :) Det finns FÖR mycke fina bebiskläder. Å en del är ju bara sjukt opraktiska, man ska kanske tänka att det faktiskt är en bebis som ska ha dom. Det enda jag saknar med sundsvall är att kunna köpa barnkläder när som helst. Visst de finns affärer här med, men det blir som aldrig att man går dit, konstigt nog! Ska kanske tänka om där..

Sen kan jag berätta att marabou polkagris smakar EXAKT som marabou mint. Så nu slipper ni tänka mer på det... ;) Jag tog på mig det uppdraget åt er, så ni slipper. En sann hjälte alltså.

Imorn kommer broder! Ska bli kuul :)


Nu ska jag diska mina nya vinglas och hälla i något passande.. En tör cider kanske, eller någon gammal vinskvätt. Skulle haft en liten blend-rackare...


JA!!

Men vilken underbar morgon!!!! En sten har lättat från mitt hjärta, gud vad skönt!! Det här har tyngt mig i flera veckor så när det löste sig till det absolut bästa är man mer än nöjd.


Nu ska jag borsta tänderna sen ska vi iväg till stan en snabbis.. Hej å hå!

nu nu nu nu NU

.. är vardagsrummet klart!!!!!! Jaa allt piff saknas men alla möbler på plats, tillåmä ostrykna gardiner hänger uppe. Känns helt overkligt. GUD så nöjd jag är. Känns nytt, fräscht och fint. Så skönt att slippa den jävulskt fula medaljongtapeten + det bruna golvet...
ÅÅÅÅÅÅÅHhhh.... Jonas kommer få belöning ;) men inte ikväll, vi är slutkörda ;b



det går inte med ord att beskriva hur skönt det är att slippa ett kaos!!! Ja nu väntar Ellas rum men det blir så mycke lättsammare.


Näe dags att sova så man orkar med morgondagen!

100505

Idag var jag och Ella till bräcke, jag klippte mig.. något så vågat som .. taaadaa TOPPARNA!! Mitt hår är på utväxt, som vanligt. Kommer tamefan aldrig upp i den längden jag hade 07, men det är dit jag vill. Jag kan bli sugen på ett klipp, men näääeeej mitt hår är finast som det var då tycker jag. Sen är det lätthanterligast då också, väldigt viktigt för en som inte kammar håret. :b Medans jag klippte mig va pappa/morfar ute och gick med Ella, stoltaste morfarn ;)

Imorn och på fredag är Jonas ledig. Ska bli helt färdig därute, men det enda som fattas är taklisterna och liiite annat småplock och en rejäl städning förstås. Tapeterna blev jättefina, verkligen. Köpte nya gardiner idag, kommer bli fint. Får se vart de bär iväg sen.. Jonas är SÅ duktig för han har gjort allt själv. Ja han fick ju massa hjälp i somras av diverse karlar men av mig har han inte fått någon hjälp alls. Ha ha, lät hemskt va? Men det har sin förklaring..... Jag får iofs städa upp, vilket jag skulle göra igår men då brann dammsugarn. Eller vad den nu gjorde men det kom gnistor ur den...


Livet idag känns himmelskt!! Vi åt kryddiga tjocka korvar till middag, ella är söt o go, jonas är ledig, vi fyller snart år... Ja allt är bara bra idag.


Tjingeling!

100504

Har nyss ätit frukost, i det här hushållet går det undan... Ella vaknade vid sju, fick mat å sen fick jag för mig att kolla på unga mödrar.. Hmm, tydligen sloknade jag för jag vaknade vid 11 igen då tösen var hungrig igen :) Däremot måste jag sluta titta på unga mödrar, herregud man tappar ju livslusten för gott.. Å vilka delikata problem dom har, det kanske inte är SÅ bra med unga mödrar ändå (då tänker jag under 18). Näe fy fan jag blir illamående...

Vittjade brevlådan förut, kul!! Paaaket.. Beställde äntligen den där inpackningen/balsamet som Lena lovordar.. Får se vad den kan utföra för mirakel på det här barret. :D Har man testat typ allt blir man bara glad när det finns något nytt man kan testa. Däremot blir det ju inte så himla kul när skåpena blir överfulla.. Hmm. Har en jääkla massa som borde slängas/ges bort. Och appropå slänga så har jag en garderob att ta tag i också.. Aaah. Att man aldrig lär sig, sparar massa gammalt bara för att.


Vardagsrummet är målat, ikväll ska vi tapetsera. Kan bli intressant, kanske Ella fastnar uppi alltihopa också.. Nä de får vi hoppas att hon inte gör :)


Förresten, det snöade imorse!!!! Helt sjukt.

100502

Om jag vore en låt skulle jag vara sex on fire med kings of leon. Den ÄR jag. Det är nästan lite läskigt.. Jag tänker inte på låttexten för jag hör knappt vad karln sjunger, men gud vilken röst.

Jag har för övrigt bakat så mycket idag så mina händer blöder. Daimkaka, brunkusar (snoddas, mums mums..), blåbärs muffins, havrekakor, brownies, hallongrottor (det är ett snuskigt ord på en kaka tycker jag), sockerkaka, chokladsnitt.... Det gäller att ladda inför kalas. Ha ha.


Ellisen sov i 9 timmar inatt.. Skööönt. :-) Jag vaknade vid 6 och var klarvaken men lyckades somna om.. Hmm..







RSS 2.0