Våld, vilja och vaselin

Vaken är jag fast vargtimmen är kommen(?)... Ella sov till nio, mamman med vilket medför att hon är lite piggare idag, mamman alltså. Dottern sover sen en timme tillbaka, hur länge blir spännande att se..

Jag funderar på att köra en nutrilett-kur, vill dels "rena" kroppen, försöka få bättre karaktär och framförallt se till att jag får i mig alla mål, dvs 5 per dag. I dagsläget hinner jag inte göra lunch för jag prioriterar annat, känns inte helt okej då jag vet hur viktigt det är att äta regelbundet. Ja kan vara värt ett försök, funkar inte hela dagar så kan man ju göra en shake till lunch. Alternativt hitta snabba luncher att ta till... Men en kick-start vore inte fel, har aldrig testat så jag är nyfiken.


Annars så funderar jag på att slå till på ett par låga converse. Åh.. alla dessa skor. Converse är ju odödligt, så är det.


Imorn är hela familjen samlad, skönt. Jag ska försöka få pappan att gå med på allt jag planerat. Blir nog inte lätt. Gaaah, varför kommer vi inte bättre överens? Källarstädning står på tapeten eller åka bort. Åka bort som i Bräcke.


Blir nog förändring i helgen, blondiner har roligare!! =)


God natt



Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0