SPA!

Har spenderat flera timmar på badrummet, lite ansiktsmask, vaxning, måla naglar, inpackning och så vidare. Vill ni ha recept på världens bästa ansiktsmask? Klart ni vill, så här kommer det;

Lös upp två/tre Aspirin med två droppar vatten eller i någon ansiktsrengöring (blir "fastare" då), kleta runt i fejset och vänta ungefär 4-5 minuter, peela lite lätt och skölj! Men akta näsborrar och mun, om ni inte vill behandla insidan också. Låter helt tokigt det här, men jag har kört med det i fem år och det fungerar lika bra varje gång. Anledningen är att Aspirin innehåller Acetylsalicylsyra, vilket inte andra värktabletter gör så ta inte alvedon istället för guds skull ;))
Billigt är det också.


Jo, sen har jag kraschat en ljuslykta i afton. Fy fan, fröken klantig.. Men, anledning att köpa nytt ;)

Nu ska jag ladda batterierna i soffan, lyssnar på gamla takida låtar, underbart! Åh gud, Score är så mycket tonåren så jag mår nästan illa. Hua, vad mycket man varit med om. Appropå Takida så frågade jag eeerhm, någon, för nån helg sen vem som sjunger i Blowball. Det har jag alltid velat veta, och svaret fick jag då. Synd bara att jag va fyllskalle och icke kom ihåg vad han svarade.. Haha.




I'm waiting for you to call but I got to do it myself, I wonder why
How can I be so insecure when I don't mind

When you looked at me and said; I think you're mine
I fell in love with you tonight

I used to go by your house, if you were there, I'd wait all night
Every time hide and you appear I always want to be there



let's go

Torsdag och snart helg. Håller på och tvättar min HellyHansen, blir den konstig på något vis mördar jag någon!! Kommer sitta som på nålar tills den är färdig. För övrigt plockar jag och donar, Ella sover!! Igår vägrade hon ju sova middag och det gick ju som det gick, dvs inte alls. Hoppas på bättre lycka idag :)
Ska vara tyst som en mus!

Försöka få till nå blommor idag, hämta dopklänning och slänga massa jävla skräp står på agendan senare. Även promenad. Nu ska jag kika in på H&M, hörde dom fått in julklänningar för små prinsessor :-) Fåse om det finns något för stora prinsessor också..


Hörs!

lila

Idag är det ju bär något lila för att säga en självklarhets - dagen, tur då att jag sprang in i vardagsrumsbordet!! Kommer få en lila nagel, sånna här gånger börjar jag tro på ödet..

Sitter och väntar på att prällen ska ringa, får tydligen en tjej (?). Synd, den vapengalne är roligare... Och snart ramlar väl faderskapet innanför dörrn också. Försöker tvätta också på samma gång, var inte så lockande att gå ut idag. Lite väl grått. Dessutom har jag världens fetaste skavsår på hälen, började helt seriöst grina igår men inte fan vände jag heller.

Kläder, blommor, dekoration, porslin, dryck, ätbart... Det är många pusselbitar som ska falla på plats. Nä, dags att göra en lista!



Positivt inlägg, kul ;)
Nu ska jag dyka ner i räkningshögen... Alltid lika spännande.

damn

Njuter av lugnet, Ella sover ;) .. Bara hon vaknar ska vi ut och traska, att det alltid ska bli i sista sekund. Men fick ju sätta mig i telefonkööö idag igen, men nu är det gjort. Ja, jag måste ringa igen.

Börjar bli nervös inför Söndagen, måste kolla upp kläan! Byxor och skor är klart, men resten då?! Måste kolla upp detta snarast. Även lite annat, som t ex att prästen inte har hört av sig?! Men lugn, det löser sig... Synd bara att jag inte funkar så, vill ha stenkoll. Måste ha stenkoll.

Igår vaknade Ella när vi gick och la oss, vid halv tolv.. Det kanske inte var så dumt för hon sov till åtta idag!


Lugn och skön tisdag, precis som jag gillar det.. Bara det att inom mig råder totalt kaos vill jag lova. Ett steg fram och fyra tillbaka.. GÖR NÅTT DÅ!


Vill ha h&m-paketet jag tydligen har beställt.. Har ingen aning om vad det är, jo nånting till Ella som var restat sen förra gången men säkert något mer om jag känner mig själv rätt.. Spännande!

Det är 8 veckor kvar till jul. Hörde jag någon säga, så vet inte om det stämmer eller inte. 8 jävla veckor. Ursäkta, men kommer inte julen lite väl tidigt i år? Men först dop och ställa om klockan - lovely! Lär ha en unge som kommer vakna vid 5 rycket då.


Helena, RING MIG!!!

i'm leaving on mondaymorning

Hallåhej! Seg måndag, uscha. Vi somnade om efter frukost och sen blev det som det blev. Ska smälta lunchen sen ut och trampa i regnet?! Vill ha lite mer snö nu, faktiskt.

GAAAD, det var nån som ringde skyddat nummer förut. HATAR det. Vem var det?! Sen försökte jag få tag på vår kära barnmorska, men inte är hon anträffbar heller. Sånt är irriterande, för man vill ju bara ha sånt överstökat speciellt när dom har telefontid 1 timme per dag. Glöms lätt bort.



Nä nu tappade jag sugen att gå ut, kanske stöka med garderoben? Ska fråga Ella.. Eller, vi hinner nog både och innan Jonke kommer hem. Hepp, hepp snabba bud.


gagagagarderoben

Röjde jävlar anamma igår, städade varenda liten vrå i källarn också. Skönt såhär efteråt :) Idag for vi å hämtade en garderob i Bräcke, precis vad jag behövde!! Den får precis plats bakom våran sovrumsdörr så den varken syns eller hörs höll jag på att skriva. Konstaterade ju att våra förvaringsutrymmen börjar tryta, så kunde inte komma mer lägligt! Ska packa in imorn, åååh.. Sånt älskar jag ;)

Spånar på julklappar/presenter åt Ella, har bestämt att det blir bara några få grejor eller sånt hon behöver. Tur de är jag som bestämmer vad hon behöver! ;) Näe, men ha kikat på nytt spjälskydd från Lundmyr eller Pingu och lite annat småplock.


Jonke är på hockey som vanligt.. Jag äter clementiner och tänker på livet. Ska fixa inför dopet i veckan, hepp!

Vi hörs.

ha

Här håller vi på att ta ihjäl varandra, upp som en sol och ner som en pannkaka... Skickade iväg Jonas och Ella på låååångpromenad så jag får en mysmorgon (nåja, förmiddag) för mig själv. Ska bege mig ner i källarn och RÖJA! Hann med garderoben igår, gjorde om lite iallafalll. Konstaterade att jag behöver mer space! Eller förmågan att slänga saker jag inte använder.. Att det ska vara så svårt?


Funderade kring köket igår, mycket man vill men snickarn har semester för tillfället tror jag. Nåväl, jag vet hur jag vill ha det och så blir det! Bara att börja beställa... Jajustja, målarn måste komma igång igen också ;)

Nej, nu ska jag starta med operation s l ä n g a. Hör ni inte av mig på flera dagar så ligger jag begradv under soppsäckar...

Va glad och nöjd för vet du va

Kanonfredag!! Åh så härligt. Sovmorron och helt underbart väder ute. Håller på och städar och donar. Hade nyss farmor Eva på besök och nu inväntar vi mormor och morfar.

Jo, fick ju byxorna från Lindex igår. Blev brydd när jag fick avisering från dom, men kom på vad jag hade beställt ;) Kunde ha båda, men ena så är det som dragkedja längs hela utsidan benet? Not fresh. Så de åker tillbaka, så jag kan handla lite på ikea istället ;) Satt och kolla i katalogen imorse, vill haaaa.



Jag struntar i det här, för just idag är jag stark. Jag vet att det kan komma hinder längs vägen, eller att hindren funnits redan från start. Men antingen kör man över hindren eller väljer att stanna, jag kör vidare. Jag lever i nuet för i det förflutna finns ingen framtid att hämta. Att det är så enkelt.. Det tog sin lilla tid att lista ut. you're the best!

great minds think alike

Är sugen att beställa julklappar till Ella... Från Lundmyr. Superfina kläder =)




Tjuvköpte ett par strumpisar med älskling på rumpan igår!

Ikväll ska jag bara vaaaa.. Läsa nya mama och lantliv och sen sova. Har varit en konstig vecka, men det ska bli ändring på det. Har haft sjuk sambo hemma bl a.. Men, de har ju snöat och det är supermysigt!!! Mitt humör blev bättre då, trot eller ej.



Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.


snaark

.. återigen, Ella vaknade fem. Åh herre min.. Fick henne att somna om dock till halv åtta men sen var det full fart. Nu sover hon igen och jag tar igen mig en snabbis. Har börjat packa hennes väska, hon ska till mormor och morfar i helgen! Upptäckte dock att ungen är nästintill byxlös, vet inte hur jag tänkte, handlade höst/vinter kläder i storlek 74, tänkte jag då att hon hoppar över storlek 68? Mjaaa.. Upptäckte att hon hade sisådär 7 par i 74, två i 68. Jämn fördelning där.. Den här mamman kan inte shopping.

Näsan kliar så jag blir galen, som en prick som kliar och så rinner ögat för det kittlar. Irriterande. Tror de är bihålorna, men fräste å fräste förut å inte blev det bättre. Sen är jag mot allt vad nässpray heter också så jag får väl leva med det här tills det blir värre. Vore ju toppen att bli sjuk lagom till en barnfri helg. Verkligen.


Alltså det måste vara något fel, såhär ska de inte vara.

Trevlig helg på er!!

Skenhelig?

Skulle inte dom här passa utmärkt på ett dop? Jo just det :-)




.. lat torsdagskväll här. Blev rulle till middag efter att jag löpt amok på Erikshjälpen. Gjorde två fina fynd! Sen iväg och handla en snabbis. Tog även fram vinterjackan, va livrädd att min kära Helly Hansen inte skulle passa, men jorå. Satt som ett smäck! Tog även beslutet att det är den som gäller from nu, iallafall morgon och kväll. Fifan så kallt det varit idag. Är fan inte redo för kyla, tycker det nyss var sommar.

Hann med vägning, men inte fönsterputsning. Nah, synd ;) Iallafall, lilltjejen väger 6,7 och är 67 lång! Dags för ny bilstol med andra ord.. Träffade på en annan liten söt bebis på BVC, kröp fram till Ella och sa hejehehjehejehejhe. Dock var det envägskommunikation för Ella var mer intresserad av min halsduk.

Adjö

Arla morgonstund

Vår alldeles egna tupp Ella är vaken och utfodrad, får se om hon tänker somna om, verkar så. Isånnafall lär nog mamman slå igen sina blå en stund också.

Igår när vi gick och la oss stog det risk för snö på min htc, gah! Vill inte ha snö nu. Vill ha solig och fin höst ända till December.. Än verkar det inte ha snöat, men däremot blåser det så vinden viner. Extra skönt att ligga under sitt täcke då :-)


Planerar dopet, beställde byxor igår som jag verkligen hoppas, hoppas, hoppas att jag kan ha!! Så är ute på överdelsjakt nu, är sugen på nya skor men klackar är ingen höjdare tyvärr då Jonas blir ännu kortare bredvid mig :) Gick in på H&M nu en snabbis, hade kommit massa söta bebiskläder.. Det är alldeles för lätt att handla åt Ella! Tur de, så hon slipper gå med rumpen bar.


Putsa fönster, dammsuga, leka med Ella, gärna promenad, väga Ella (om de är öppet) och inte glömma bort att hämta Jonas efter jobbet står på agendan idag. Även ringa samtal, har tydligen fått tandläkarbesök inbokat med någon som kallas tandhitler, hua! Så de ändrar vi..
Första punkten lämnar jag öppen, vädret får utvisa.. ;)

Adjöken med er

kladdkaka

Hade en härlig natt igen, vaknade halv två och var sjöblöt av svett. Nice. Upp och drack vatten, ner i sängen igen - iskallt!! Blir så när lakanen är alldeles svettiga ;) Somnade om och vaknade vid halv fem igen med världens värsta mensvärk. Men hallå, när ska jag få en lugn natt? Blev en ipren och sen sova tills Ella slog upp sina blå :-)

Fick mysa och slumra en stund till med Ella tills hon skrek aappaaprababrbaba i mitt öra :-) Nu sover hon förresten, men känns onödigt att ta en tupplur nu. Nä, får försöka ta mig i säng i vettig tid. Blev uppe lite väl länge igår, kollade på Tre Kronor såklart.


Gjorde en kladdkaka nyss, nödvändigt.. den 31 oktober kommer jag stå byxlös inför hela tjocka släkten :( Känns sådär.. Fan, att det ska vara så svårt.


Nu hör jag att ett litet busfrö har vaknat. Bäst att ta upp henne då och fortsätta busa :)

Mormordag

Jag och Ella va till Bräcke idag, gick på byn med mormor och åt våfflor! Fick jättefina ljuslyktor av mamma :-) Finns ju supermycket fina saker på handelsträdgården, vill ha allt!!

Tänkte ha en slökväll idag, Ella har levt rövare med oss föräldrar tills nu sen hände en liten olycka så tvättmaskinen får gå varm här ikväll med. Men under tiden sitter jag i soffan och tänker så göra hela aftonen! Känner mig inte helt hundra, varken i huvud eller kropp.


Nu börjar halv åtta hos mig, älskar det programmet. JAJUSTJA!!!! Desperate ikväll... ååååh, fyfan så bra.

Hoppas på mer sömn inatt, Jonas väckte mig inatt och frågade vad det var med mig, jag låg och skakade. Drömde mardröm om Sten Frisk, hua.

God kväll

måndag och kväll

Men herre min gud vad seg jag är denna afton. Kvällen kom och passerade, får hoppas dagen imorn går lite långsammare och är lite mer energifylld. Ska till Bräcke å göra byn med mamma! Ska på loppis och hoppas hitta många fynd, är bland annat ute efter en pigtittare och en större spegel. Får se hur det går med det.


Den här ska jag be Morbror Markus gå och köpa till Ella inom en snar framtid (läs imorn). Så man har koll på napparna.. Tuttarna har jag tro det eller ej koll på ;)


Näe, hänga tvätt och sen sova. God natt.

Måndag

Vanlig vardag igen då! Skönt fast ändå inte. Ska få besök av svärmora idag, får se när hon dyker upp. Jag och Ella somnade till en stund i vanlig ordning. Fast bredvid varandra den här gången :-) Åh så mysigt att snusa bäbis, förutom att hon fäkta till mig på näsan ett par gånger.

Har inga planer för dagen, blir promenad senare men jag har sån infernalisk mensvärk så jag vet inte hur det blir. Älskar dom här "kvinnodagarna", får man gnälla lite extra ;) Synd bara att det manliga könet inte har någon större förståelse.



Nä, ska man hälla i sig lite te kanske så dagen kan starta.

101010

Ja, idag firar vi 2 års förlovning. Hur vi har firat?? En kass middag på Knuten med släkten och sen mumsig fryst tårta från Frödinge med papper som eftersmak. Blir ensam ikväll, hockeyträning, så det blir fortsatt sensuellt firande i soffan framför Tre Kronor.

Och han undrar varför jag är sur...

:-)

I övrigt en bra helg. Hade faktiskt jättemysigt i Sundsvall igår, helt perfekt. En exemplarisk sambo och en ännu bättre dotter. Sen att vi la oss 22:00 igår gjorde inte saken sämre heller, sova!! Fick lite röka-sällskap igår, det är alltid bra :)


Nurå? Känner för att göra något..

äntligen hemma

Jiho, blev en snabbis i birsta! Kom inte iväg förrän elva.. Men hann med allt och mer därtill :) Lite pynt, skor och strumpebyxor till Ella, byxor till Pappsen och en foundation till mig. Ungefär så ja. Gick bärsärk i barnmatshyllan på Willys också, hehe. Måånga burkar!

Var tokmycke folk i birsta, man blir lätt avtrubbad då.. Om man är lagd åt det hållet, det är inte jag som tur är ;) Fullt ös hela tiden.


hejs!

helg

Vet inte om jag kan kalla det här en god morgon, Ella vaknade halv fyra och började leva om. Upp å byta blöja, va tvungen att lägga henne på min arm sen (hon sover nästintill aldrig i vår säng och speciellt aldrig på min arm, har bara blivit så) för att försöka få henne att sova, vid fem gav jag upp och la över henne i sin säng igen. Tror hon somnade vid halv sex, för sen vid halv åtta vaknade hon och Jonas va borta. Upp å göra välling, mata, byta och försöka få henne att somna om. Vid halv tio somnade hon, och sover än. Jag vaknade precis. Vilken drömstart! Tycker såklart allra mest synd om Jonas...

Annars så har jag lagt benan åt ett annat håll, fick ont i benan? Är det ens möjligt? Kul fredag.. Men ikväll blir det god mat och slappa så vi orkar med Sundsvall imorn.


Såg ni Robinson igår? Åtminstonde två som jag vet vilka dom är, kul! Mindre kul att programmet är vidrigt dåligt, men finns inget annat att se på heller.

Gud vilket uselt humör jag är på, riktigt trevligt ;) Måste ha maaat..

jag rullar

Idag hade Jonas sovmorgon, och jag lyckades få Ella att somna om till halv åtta. Perfekt morgon med andra ord. Jonke är på nån kurs idag och jag ska åka till Bräcke och fixa med lite papper. Pappa/Morfar ha ju semester den här veckan så lite måste vi ju störa. Ska även be om en omelett, han är kung på det. Skulle precis ringa och förvarana men han svarar inte, tur man har egen nyckel då ;)

På lördag blir det nog en snabb stadstripp. Jonke needs pants and Ella some stuff. Jag behöver gå ner i vikt... Sen massa annat smått och gott ska inhandlas, äntligen!! Även titta på bilbarnstol..


För övrigt ha våran audi något fel. Det blir ingen värme, ja men vad trevligt. Varför kunde det inte vara åt andra hållet? Då hade man ju inte behövt åtgärda det förrän till sommaren. Jag hatar bilar. Vi har haft otur med alla bilar, när ska det vända? Förra audin blev Jonas påkörd med, nya blev han påbackad. Förra audin la kombiinstrumentet av (vetifan vad det är men dyrt som satan var det) dagen innan vi skulle sälja den. Volvon gjorde vi motorrenovering på ifjol för den spotta ur sig kopiösa mängder olja... I HATE BILAR!!!
Ja, nog om det :-P


Nu ska jag äta Salami sen packa sen iväg,
adjöken

ett snabbt

hallå, här går det på i 180 knyck just nu. Det planeras, fixas, donas, tvättas, pillas och sist men inte minst ska jag plocka undan lite kläder som Ella vuxit ur.

Vi har lite att stå i framöver, hoppas det blir bra. Känns bra att ha något att planera, gillar planering :)



Annars har dom här två dagarna hemma bjudit på en ruskigt höstväder, blä. Visst, hösten är fin men inte när det känns rusk. Iofs är det lite varmare nu än förra veckan, men jag vill ha sol.


Vi hörs

Tisdag

Enligt min htc ska det vara delvis soligt ute, det stämmer tyvärr inte så bra. Känns som att det bara är att förbereda sig för vintern. Nog för att det lyser upp när snön kommer men jag är inte redo mentalt. Mitt täcke var alldeles för skönt imorse och det är ett tecken på att kylan har kommit. Däremot vaknade jag inatt och tyckte att Helena blivit lite väl stor? Tills jag kom på att det var Jonas ;)

Vad händer idag? Ska försöka tvätta och lite sånt skoj. Sen blir det att göra en god middag (kyckling, fetaoströra och sallad) sen lugn kväll framför tvn misstänker jag.


Att göra karriär nu för tiden innebär tydligen en hel del asslicking, den med mest skit i munnen vinner.


Tycker alltid första dagen hemma är så himla trist! Det tar ett tag att acklimatisera sig.


Vi hörs å hej.



Hemma

Ja, är åter i Ånge efter en trevlig & härlig helg hos Helena! Har varit tokroligt. :-) Hann med lite shopping, massa vin, för mycket mat, godis, skedning osv osv, precis som det ska va!

Sitter i soffan och är tröööött. Blir nog en dusch, sen sängen? Dags att ta nya tag inför imorn! och resten av livet..


Gud vad trött jag är.

resfeber.nu

Ja nu känner jag mig någorlunda färdig för en resa mot Helena :D Har röjt runt som en duracellkanin och fixat. Hann även med en sväng ute, så nu är det någorlunda skräpfritt där.


Blir nog en dusch sen sängen, får se om jag kan sova. Blir alltid hyper när jag ska åka bort. Grinade förut när jag pussade Ella godnatt :( Tur jag hinner träffa henne imorrnbitti. Hua.


Adjöken, trevlig helg på er för det ska jag ha!

fredag, igen

Paus i skurningarna här, Ellabellabus ville inte sova mer och då passar jag på att äta lunch. Sen ett avkopplande avsnitt Tre Kronor ;)

Hua, skulle vattna blommor och såg att jag hade övervattnat några stackare. Skulle tömma bort vattnet och plantera om dom lite fort, det luktade ruttna ägg!! Fy, de va den värsta stank jag någonsin varit med om. Jaja, får bli lite nya blommor framöver, tror alla är på väg att dö?

Min dotter har en förkärlek för lappar (alltså inte samer utan tvättrådslapparna), varje morgon äter hon på lappen till snuttefilten och även på den som är på hennes nya tiger. Nu när hon skulle sova middag la jag på henne en filt, när jag kom dit för att ta upp henne hade hon hittat lappen på filten och låg och åt på.. Så, hon önskar sig lappar i födelsedagspresent ;)


Yes, paketet från Ellos hade kommit! Håller alla tummar att de är helt... Är ingenting till mig utan bara julklappar och en tröja till Jonas, men kul ändå.

hödde du

Alltid lika härligt att vakna till solsken! Däremot sken inte solen första gången jag klev upp, Ella tyckte fem var en bra tid att vakna. Kände mig alldeles mörbultad, men fick somna om en stund ;)

Idag står packning, städa toalett och dammsuga på schemat. Måste även skriva en instruktionsbok till Jonas så han klarar helgen ;) Vi har lite olika syn på hur saker bör skötas, men några måsten finns ju och han har lite lätt att glömma saker hrrmm.. Det som måste kommas ihåg är Ellas D-droppar, tro nu inte att jag är världens hönsmamma för resten får han klura ut själv.

Måste även hinna iväg på affärn och köpa färdkost! En cola och fem tidningar. Kanske nått godis också.. Ett Tom & Jerry kexpaket? Det funkade ju jättebra en gång i tiden.. Åh, jag känner att jag har lite resfeber, men det ska bli SÅ härligt att komma iväg! Alla behöver semester hemifrån, å även från sin sambo.


Nej ska vittja postlådan nu, tro megapaketet från Ellos är på ingång! :D


Tack & Bock till er härliga vänner som står ut med småbarnsmorschan! =)

RSS 2.0