-

Vill någon annan leva mitt liv så varsågod, försök... Det lär nog aldrig bli så. Men när inte ens jag lever mitt liv så är det något som är fel. Det var någon som sa en sak till mig i veckan som fick mig att tänka efter litegrann. En tankeställare kan alla behöva ibland... Så jag tar till mig av det och försöker ändra på det - kanske inte drastiskt men ändå försöka.


Jag saknar tjejkvällar!! Ni vet, innan karlar kom in i bilden ;) mer sånt tack.... Nu kollar jag på sex and the city och då blir man blödig, höhö.


i would...

Nu är jag vaken och just inget mer. Förbereder mig för en dag på jobbet, ha hört att det kan bli lite tufft... Hoppas inte det.


Resten av den här veckan kommer nog gå fort, å helgen blir bra... Kan alltid hoppas. Sen rullar det på hädanefter, bara några veckor kvar till semestern. Känns bra, skönt att slippa en hel del och bara tänka på sig själv! Kanske..


Hur som haver, igår skicka ja in deklaration å även pengarna, här är det ordning. Lika bra att betala på en gång så är de gjort!



Men alltså. Det är dags att ändra sig lite va. Inte bara du men även jag.. Jag ska för det första köpa något mot min pms, haha.


en sån här tidig morgon

Jahapp, då har man arbetat klart för dagen. Härligt med tidig morgon, NÄR man orkar... Jaja, dagen gick fint å efter jobbet stack jag på ica. Fick lära mig vad ett rattlås är, det går inte att vrida om nyckeln i bilen, ringer jonke å är asförbannad och han reder ut det ganska snabbt. "RÖR PÅ RATTEN!!!!" Den finessen har faktiskt våfflan också, men man blir lite handlingsförlammand när man kör en annan bil haha ;)

Sen iväg och köpte penséer, så nu har jag planterat lite blommor. Det är alltid kul med lite blommor, tycker jag. Efter blommorna löpte jag amok på en spindel size handflata. Den dog en ljuv spad-död. Förlåt, men tanken på att den skulle ta sig in var lite skrämmande.

Nu har jag landat i soffan med världens jävla värk... Ska göra firre till middag och kvällen blir slapp. Tänkte orka med morgondagen som blir likadan som idag.. Förutom att jonke kommer hem! ooh OOH ooh .. kanske.


Förresten så åskade det imorse, hallå hej... I april?!


måndag

Jag upptäckte den här månadens kärring och tänkte deppa ihop. Men nej.. Det gör jag någon annan dag! ha ha.


joho

Jonas, ska vi kramas?


torsdag

En dag kvar till helg, men vad är det för tröst när man jobbar? Jaja, det ska nog gå bra ändå. Idag hade jag utbildning, faktiskt riktigt bra. Roligt att höra sin röst, skitskoj. Men något gott ska väl komma av det också. Nytt schema också, blähe.. Men spelar ingen roll, en månad kvar sen går man på semester.

Jonke å ja ha pussats nu en stund, härligt att ha en karl i sängen, hehe.. Det får man alltid något gott av! ;) Han är på möte nu så jag ska fortsätta ta undan påskgrejerna. Va ute förut å tog undan riset, då gick toktanta förbi. Hon som står still när det kör förbi en bil, lite roligt att man då väljer att promenera efter 83:an... Jaja, när jonas skulle backa från gårn stog hon och lurpassade bakom ett garage (?) en bra stund innan hon vågade sig ut på vägen. Men ack då kom det en bil så hon blev stående en fem minuter till.
Jag blir faktiskt lite orolig. Tänk om nöden slår till? :P

Ähm... Igår va jag till Östersund, besökte panduro å hittade ingenting av det jag skulle ha! Jäkla skit... Annars jävligt dålig shopping, östersund håller icke måttet längre ;)


nya tag

lägg energin på det som verkligen betyder något, inte på massa annat trams.

Det är ingen uppläxning för andra, utan för mig själv. Jag känner att det finns saker i mitt huvud som egentligen inte hör hemma där, som gör mig osäker och jävligt fjantig. Bah.......


NU ska jag sova, bräcke och östersund väntar imorgon! Sen kväll.. Sen torsdag - jobb å utbildning. Sen JONKE!


öhm. Ja just ja.. Jag ska till banken också, för jag får inga pengar av skatteverket, jag får betala.. jahapp. Vi ringer pappa om de och grinar lite, kan funka.. Har funkat förr ;)

måndag

En sovmorron... Fyfan så skönt jag sovit, var en förlamad kvinna som la sig i sängen igår. Idag är jag pigg för resten av veckan. Förhoppningsvis går den fort...

Va iväg till Erika förut en sväng, det är så tråkigt att vandra runt hemma när man inte har något att göra. Då åker man till andra och besvärar dom istället :P


Ska iväg på jobbet snart. Jobbar ett kortpass imorn, tänkte försöka plocka undan lite grejer här så man kanske kan besvära någon annan på kvällen. Ingen som är sugen på middag? Det är ju hur tråkigt som helst att äta själv.

Ja just de ja.. Jag kör audi i veckan. Ha ha, har äntligen blivit vän med räcern. Har man lite bensin själv tager man jonas fräs.. Mossrivarn.


Nej men ... våren är här va? Nya tag å den kommer bli hur bra som helst!


sunshine

Jahapp, då har den här helgen gått också. Har spelat bingolotto nu ikväll, blev en ny lott, igen. Känns .. tärt. Tar hellre 50 spänn ;)

Jaaaja, de är tuffa tider nu! Precis som Per Gessle en gång sagt, eller sjungit. Men jag har min jonke, stabil äs a rock, min klippa. Igår fick jag ett mindre utbrott, som nämndes och ringde till sköterskan. Varnade att de kunde vara på g med en färd till akuten, vilket inte blev men i alla fall, det krävs en riktig man för att tackla sådant - alltså en dam som går händelserna i förväg ;) På kvällen blev jag lite hysterisk över värk i svanskotan, återigen ställde karln upp å visade sin trygga, lugna sida. Vi somnade sida vid sida, jag vaknade tröttare än satan själv och for på jobbet.


Imorn har jag sovmorron, den ska jag förvalta väl. Veckan blir fullspäckad.. Jobba alla dagar förutom onsdag, då tänkte jag åka till östersund. Sen så .. var det något mer? Jajustja, världens tjurigaste 1-åring blir 2! :D Bra vecka förutom att jag är ensam då.


Marilyn Manson verkar vara en sympatisk människa ändå.... Jag menar han sitter ju bredvid Jonas Gardell utan att bli vild å löpa amok. Det är respekt.

säg aaaaah

Har varit iväg till distrikarn och gapat - AAAAAAH. Hittade ingenting... Ingenting alls. Jag blir gäälen på min hals. Vad är det för fel? Den här kvällen ägnar vi åt varandra... Vi två, och min hals.

Nej men, det råkar ju vara två som fyller år snart.. Vad vi ska göra är inga problem - de blir förmodligen grabbfest... Jag kan ju alltid roa mig själv. Men presenten ger huvudbry..


Tapetrivningen gav inspiration, blir de källarn månntro? Kan ju passa på när jonas ändå är bort på veckorna :D De vore något de..


ingen ro ingen vila

Igår fixade jag färdigt gardinerna, äntligen kan man tycka.. Men en gång i halvåret ska ju symaskinen fram ;) Idag tvättar vi bilarna, jag pallar inte med blåsten för min JÄVLA HALS. Det känns inte halsfluss ont, utan som när man bitit sig i tungan, de sitter liksom framför halsmandlarna. Får se om de blir en tripp till doktorn ändå igen. FANS JÄVLA SKITHALS.

Nu ska jag .. hata min hals

jaaaa

Nu är jonke hemma, allt är som de ska. Kompa en timme från jobbet, va iväg å slängde en hel hög med skräp. Skönt att få sånt gjort, slänga saker måste ju vara den ultimata kicken.. Ha ha, feng shui någon?

Knåpade ihop ett kort till lisen, hon fyller ju två bast nästa lördag. Fick träffa henne en stund idag, världens gojänta.. Har lärt henne "hur stark är jonas" haha, lite roligt ska man väl få ha! Sen fick hon rida på ponnyn jonkeblonke, jäkla slöhög dock..


Nu ska jag duscha, köpte en ny tvål på konsum, body america och det verkar lovande.. Ren lär man ju bli! Efter det ska antingen garderoben eller jonke få en runda, har icke bestämt än.

Pusshej

hallå hallå

Idag tog jag sovmorgon, det var välbehövligt... Fixade även undan massa tvätt, å lite mer. Känns bra, känns bra.. På fredag ska vi vårstäda :D KUL! Ska kasta massa.. Ännu kulare. Det är så skönt att få undan massa grejer, så man kan köpa nytt ;)

Jobba till 22 idag. Imorn får jag helg, om man nu kan säga så när jag jobbar söndan. Imorn kommer även jonke hem, äntligen!!! Får se vad vi hittar på för bus i helgen.. Lär bli snickring, det är inte jag delaktig i dock.



Tissetass

Nu då?

Då var huvudvärken nästan borta men tröttheten sitter i, vad är det frågan om? Kanske är pencillinet ändå, isånnafall är det borta imorn.

Hade MAS idag, känns så jäkla.. både och. Mest och. "Barn då?".... Och ja den visste vart den tog. Nog för att alla fakta kanske inte kommer fram, men isånnafall förstår jag inte meningen med det hela heller. Jaja, ska iväg till doktorn för hälsosamtal. Känns värt. Jag vet varför jag varit sjuk.. De finns dokumenterat vad jag lidit av dessutom, men nej.. Iväg bär det.

Jag gjorde en liten rövare idag, testa kan man ju alltid! Får se när man beger sig ner till Stockholm, vore BRA om de funka som ja vill ;) En liten minisemester.. Vore icke fel. Ha även planer på en sista minuten, stora planer. Ska bara sälja jonkes bil först, köpa ny å fixa med utbyggnaden. Sen så, kan vi åka! Det var ju bara det..


Jag har upptäckt mitt kall, tradera ha ha. Har råkat vunnit en sisådär ... 10 auktioner sen igår? Bra där. Men vi hoppas de här blir bra ändå i slutändan! Det är ju några som råkar fylla år framöver. Även jag! Så mamma om du läser det här vill jag (och jonas) ha badlakan big size från hemtex, slipmus och snygga uteblommor! Och cult design... Det var alles.

påsk

Nu är man hemma igen och luktar som en människa, inte som en hög eldad ved. Vi har haft de bra i påsk, mycke frisk luft å lite sprit.... Det vanliga. Igår kom Elise upp och lekte oss trötta i skallen, haha. I fredags va erik med sällskap upp (en jäkla massa hundar) å även Lena... med bihang ;)

Jag är så trött så trött så jag vet inte vad.. Imorn blir det jobba, känns konstigt. Vi ska spela bingolotto ikväll.. Känns som en bra avslutning på helgen.


Nu när påsken är över så är det vår, får se hur den blir.. Sen blir det ju sommar å allt de.

För övrigt kan jag säga att jag blivit väckt av jonas varje morgon vid 8. Inte så härligt när man är ledig! Jag vill ju sova..


nu far vi!

Har ni vaxat kvasten? Det har jag...

Slutar nu vid 1130, då ska jag hem och inspektera städningen. Första gången någonsin jag fått jonke att städa, toaletten till och med! Haleluja.. Hoppas på gott resultat.


Påsken kommer bli bra, eller hur? De hoppas vi på.. Ska hem å packa ihop och sen börjar ledigheten. I tre härliga dagar. Tre dagar i byberget, tre dagar utan dusch och vatten - kan de bli bättre? Imorn kommer Erik upp, på lördag kommer Erika å lisen upp. Ja just ja, broschan också.. Sen en hel del av andra delar av släkten också.

GLAD PÅSK!

löjligt

I don't wanna feel like I don't have a future
I don't wanna feel like it's an end of a summer
Let's not fall back to sleep like we use to
I don't wanna wake upp knowing I don't have a future

Impossible, impossible

Your love is something I can not remember
I don't wanna spend another day in this city
I woke up thirsty it's hard to go back, you know


Visst är det löjligt hur en låt kan etsa sig fast? Den här låten kommer alltid vara the låt från sommaren -07, yran, avslut, jonke, hit å dit, livet lekte och så vidare.. En härlig tid som jag aldrig vill uppleva igen, men låten är lika bra för de ;) Nu ska jag lyssna på lite mer musik och bli nostalgisk.. Till helgen är det dags att ta fram det tunga Artilleriet, och bli ännu mer nostalgisk. I år skapar vi nya minnen till Larz Christers. HÄRLIGT!

Nu ska jag och mannen ... lära känna varandra. på insidan...............

Negerbollar!

HAHA, jag har återigen blivit förste negerbollsbakare.. Roligt såhär när gamla traditioner kommer åter. Ja men när en 25-åring begär negerbollar kan man icke säga nej. Inte då.


Annars så är JONAS hemma igen! Pussis, snuttis, älskling.. åh snusa nacke. Pillipilllipiiiilllii...
Va annars till lilljänta å snusa med henne en sväng också.


Nä nu ska jag ringa helena

aaah

Va iväg till bräcke idag med elise, jag färgade håret och hon klippte sig. Still satt hon å nu är hon världens sötaste lilltjej.. Fast de va hon förut med!

Om inte min hals slutar göra ont snart så gör jag nå drastiskt.........


Jobba imorn, å torsdag sen påsk. Jonke lär komma hem imorn, gud så skönt med någon i sängen igen! Så om han kommer hem imorn så hinner vi göra något på torsdag.. Jobbar kortdag bara, tur de med tanke på min kära stämma.


Nu ska jag fortsätta drömma vidare här....


man ska ha husvagn

Status: Halsen gör ont, jag har glott på tv sen 12 och jag börjar känna mig smått uttråkad.

Ja, det var väl den här dagen det.. Haha.
Jag känner att de finns tusen måsten, men har ingen ork att ta tag i nånting. Det fattas lite energi här....


Ska kika lite på golv, tapeter och kaminer nu. Även fönster! Vi måste ju börja fundera ut de här så de bara är att starta till sommarn.. Jisses vad svårt att bygga ett helt nytt rum från början, vart ska man ha fönstret till exempel? Var står kaminen bäst? Vilket golv är snyggast? Så många problem, haha. Sen är det även någon som har tagit på sig att måla alla garderobsdörrar i källarn till sommarn....... Så kanske man skulle kunna börja fundera på färg även där ja. Sen var det även några källarfönster som jag råkade säga att det absolut inte var några problem att måla om, ja ska jonas snickra hela sommarn så får väl jag gå an med penseln då. Dessutom blir det fint, och helst av allt vill jag slå om hela kåken... Den dagen den sorgen!

Äh nu fick jag massa idéer här så jag måste hejda mig..


måndag

Va iväg till doktorn, han kika mig i halsen och vips så sitter jag här med medicin. Halsfluss. Så nu hoppas vi på dessa tabletter som även kan ge svamp som apotekstanten var så snäll och upplyste mig om. Det jag undrar nu är hur påsken blir. Nykter? Fyfan.

Rösten är på väg tillbaka....

Fick även en öronsköljning och det kan ha varit det skönaste jag någonsin gjort.. Plopp!



Nej men nu ska jag försöka se positivt på framtiden här. Slipper man fler förkylningar nu?


jahapp

Ja då var man sjuk igen då, hann med en jobbdag sen va de färdigt. Lär sluta med att ja får talförbud, vore verkligen PERFEKT!!!! Eller så inte.

Snart påsk och jag är inte det minsta på väg att bli frisk som det känns. Livet är verkligen HÄRLIGT!!


Nä men om man skulle dra något gammalt över sig............ Kanske det ja. Imorn ska jag till doktorn ialf, å kräva några dunderpiller så jag får bort skiten.

Det känns som att allt går emot en. Faktiskt.

igen..

Jag börjar sakta men säkert låta som en tjej igen. Eller?

Haha, pratade med någon förut också hörde jag ett högt "mjaaaauuuuu" så säger den jag pratade med "oj, jag trampade på katten". Ja hoppsan!


Vi handlade påskspriten igår.. De är tre j som gäller; jägermeister, järn och jägermeister.
Japp så äre.
I år så inför vi ett M också, Minttu. Jag som hatar mint......
J & M hahahahahhaha...
Så passande.
Är jag inte frisk till påsk så .. skitsamma. Det blir påsk ändå.


Det som skulle bli en bra vecka blir en ensam vecka.


je...

Någon som har erfarenhet av två irriterade ögon? Vad göra? Bli frisk ja.. Men de va icke så lätt. Inatt igen fick jag ta alvedon, GÖR MIG FRISK!

Allvarligt. Såhär långdraget förkyld har jag aldrig varit.. Och min röst?

Jaja, tappra jag sitter på jobbet nu ändå. Sen ska jag iväg till Bräcke till vehuggarna. Mamma ska få ta hand om mig, hähä.



Inatt pratade jonke i sömnen igen, han sa inte fladdermus utan fladderf.... ja ni fattar. Va sa jag, ja du är väl en fladderf... fick jag höra då.
Jävla karl ;)

FRISK FRISK FRISK FRISK!!
Med lite intalning funkar allt.

fredag

Jaha, vaknade återigen av att jag var bokstavligen ... blöt. Vi lämnar det där.

Men vaknar jag före klockan nio så är jag fanimig sjuk!!!


Heala mig någon?

örat

Ja idag är de lite bättre, örat har jag behandlat ett antal gånger nu och de verkar hjälpa.


Jag ska ta och göra ett ryck här, städa undan och vattna blommorna. Byta sängkläder vore kanske en idé också, dom är genomsvettiga... pga feber. Är sugen att baka något också, vore gott........................ Men vad?


Fick hem min müsli idag, råkade bara tappa ur halva burken på golvet. Smart!



Men fan vad less jag är på att vara sjuk.. De blir alltid såhär när man ser framemot något, alltid. Huvudsaken jag är någorlunda pigg i påsk, helt frisk vore självklart bäst.. Vi ska handla spriten tills dess i veckan, nån fuling lär väl slinka ner... Tänkte ordna aktiviteter tills dess, verka som de bara blir föräldrarna och jag å jonke förstås. Så nå tok ska jag kunna komma på...

Nej men skulle inte jag städa?


då var man uppe i sex tillfällen

Inatt har jag feberyrat, legat och tänkt på socialbidrag hela jäkla natten, eh? Har sovit lite grann och svettats desto mer. Men ska iväg till doktorn idag, lika bra det! Men tråkigt att vara hemma...

Det susar liksom?! .. Ibland låter det som idas sommarvisa inne i skallen.. Na na na.


Det är så jäkla tråkigt att vara sjuk.


RSS 2.0