.

Gud jag håller på att bryta ihop. Klarar vi oss igenom det här ja då kan vi säkert bygga en rymdraket också. Jag fattar inte vad det sitter i.. Lösa löften om bättring, men sekunden efter är allt som vanligt. Jag försöker, tro mig jag har försökt.

Men jag pallar inte en karl som ligger i soffan tre dagar i rad och tycker synd om sig själv. Jag gör inte det. Jag orkar inte med en människa som måste vila - men struntar i att jag får stå för allt arbete medans. Arbete först, vila sen. Om ingen städar, plockar, lagar mat, tvättar osv så blir det ogjort, dvs mer att ta tag i sen. Jag förstår bara inte hur fan man kan bara lägga sig och ärligt talat skita i allt. Bara för att man är trött.

Jag har också varit trött, men är man såhär trött är det något som är fel.

Åh gud ge mig styrka att orka.. Orka mig igenom den här fasen eller vad det nu är. Snälla säg att den är över snart och att allt blir mycket bättre sen för annars vet jag inte vad. Jag tänker inte leva mitt liv för att passa upp någon annan som inte orkar, orkar man inte vill jag ha en förklaring på varför och då räcker det inte med ett lamt jävla jag är trött.

Snälla du, jag har gett dig allt jag någonsin kan tänka mig, jag vill gärna ha lite tillbaka. NU. Sen är försent. Jag vill ha dig, dig. En engagerad DIG, som inte har tusen andra saker att tänka på utan som kan bara koncentrera sig på MIG. Är det för mycket begärt?

Jag vet att jag inte är guds bästa barn själv, herregud. Men du kan locka fram mina sämsta sidor och du vet varför jag gnäller och tjatar.

Lilla Ella

Gissa när vi la oss igår? 21.30... hallåhej pensionärsliv. Men vaknade pigg vid 5 så de va ju skönt ;) All trötthet kommer efter, gick an som jag vet inte vad igår och sen fika hos Lena o Anders, kul :) När vi kom hem kände jag hur ögonen blev tyngre o tyngre, så de blev sängen då.

Åh blir så irriterad så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! Tur de kommer kvinnligt sällskap snart för annars skulle jag skjuta det manliga! Förstår inte hur man kan vara så EGO. Äh, säkert en bagatell för andra men jag hatar att bli besviken.



Hoppas de blir bättre väder för dom som ska till ljunga.. Eller ja, jag skulle också gärna vilja ha bättre väder.


Kollade nyss på overall åt Ella, hittade en superbra på Polarn o Pyret, gick lös på 695. Känns lite väl.. Skulle behöva göra en raid till Sundsvall och kika på diverse atrialjer åt Ella. Även skor åt mig själv..

Hittade en gullig text igår;
Dammtussarna under sängen är Änglarnas små tofflor.

Isånnafall har jag en hel skofabrik under sängen :D


Jo just... idag är vi med i Dagbladet, spring å köp! Ser säkert ut som ett jehu men ni som känner mig irl vet att jag är snyggare än så ;)

plockepinn

God morgon! Här har man varit vaken ett tag, lillfisen vaknade vanlig tid igen.

När ska det här vädret ändras? Det är ju så grått och trist, ja allt är ju typ grått och trist. Det händer ingenting längre känns det som, stor förändrig efter en hektisk sommar.

Ska ta itu med Ellas kläan idag, började så smått igår.. Åh herregud. Börjar bli många undanlagda kassar. Ska försöka spara lite till ev. framtida busungar - ja alltså andras busungar alltså.


Näe ska man ta barnvagnen en sväng? Trist att ränna ute i det här vädret.


Vad händer ikväll? Här ska det göras god mat och sen blir det nog en film eller så.


Jonas...


Det här armbandet är så fint så jag vet inte vad. Tomten, eller för all del Jonas? ;)

Nu ska jag äta tjockpannkaka, Ella tog å somna en sväng igen..

Pannkaka

Har precis betalat räkningarna, alltid lika roligt. Är nästan färdig med skänken också, tog ett varv med penseln förut idag så förhoppningsvis räcker det. Får se vad man ska måla sen? hmm..

Gissa vad jag gör nu? Jo Tre kronor.. det här är ju sjukligt :) Men Reine är ju helt underbar!!


Längtar till löööördag! Och leveransen från Ullared.

Nu ska jag spåna efter en nappburk till Ella, är less på att dom alltid försvinner.

i love you

Har haft brorsan här i två dagar, så kul så! Igår glodde vi på film och toka oss, åt även två ben & jerrys. Kan konstatera att den glassen är ingenting för mig.
Idag har vi varit till farmor och fika ihjäl oss ungefär, å nu for han precis. Ella har somnat och jag funderar på vad jag ska göra.

I det här ruggiga vädret känner man sig inte inspirerad till just nånting. Blir nog ett avsnitt Tre Kronor och bara va i soffan :)


Längtar till helgen!

Coolt!



Det här måste man ju nästan testa. Jonas tyckte de va fjårtis, men äh vad vet han?

I valet och kvalet

Slapp och slö Söndag :) Får ta fram energin lagom till kvällsskiftet tror jag.


Åh till veckan händer det massa skoj! Brorsan kommer hit tis - ons, tisdag eftermiddag kommer tidningen och sen kommer Helena! Också fyller Anders år förstås så man kanske får tårta ;))
Kul med lite variation, men jag myser ändå av att "bara" vara hemma.. Såhär på hösten är det ju helt perfekt.

Nästa helg kommer även mamma å pappa hem, med massa grejer från Ullared får vi hoppas! Mitt köpstopp gäller ju inte om jag ber andra handla, hehe.



Lördag

Fick med Jonke på utflykt imorse, och som alltid när jag ska ha något så hittar jag det jag söker? ;) Jag fick tag i ett nytt projekt och svärmor glömde handväskan.. Ja så kan det gå.

Har klippt häcken idag. Den som blommar alltså. Känner mig lagomt mör i armarna just nu, jag gick bärsärk kan man säga. Men bra blev det, inte fint utan bra. Eller bättre.
Jag är ingen trädgårdsmästare.
Sen tog jag bort stenplattorna där diverse kryp gömde sig.. En härlig skörd av mask, sniglar, larver, myror, spindlar.. Det är väl den största anledningen till att jag hatar allt som har med trädgården att göra. Kryp. Bugs. Usch.

Vad händer nurå? Vi måste få hit nån variant av cable guy, får inte till tv'n.. Inte för att det stör mig men nu har vi varit utan i 7 veckor :P

Haha, igår såg vi Date Night.. Det var som att dom gjort en film om oss dom första 20 minuterna. Kände mig ganska träffad, huvva. Kanske man ska ge sig ut på äventyr i The Big Apple för att göra livet lite roligare.


were the wild rose grow

Fredag och luften har gått ur mig ungefär. Tog sovmorgon imorse, Ella fick mat vid sju och sen slumrade vi till 10, hoppsan :)

Tittar på tre kronor nu, haha. Helt fantastisk serie ;) Så typiskt mig, så fort jag börjar kolla på en serie kan jag inte sluta. Men här vet jag ju att det bara är dom första säsongerna som är bra sen spårar ju skiten ur totalt.


Imorrn kommer Farmor till Eva, så jag ska försöka hjälpa Jonas lite grann. Fönster, hängrännor och två väggar omålade. Vill gärna ha de klart innan hösten. Har börjat spåna på Ellas rum, färger, golv m.m. Vet nog nästintill exakt hur jag (hon;)) vill ha det. Men det blir när vi är klar med allt annat, misstänker att det är fort gjort när vi väl börjar. Sen har jag börjat spåna på gästrummet... hmmm... Ja det är kul att förnya :) Tur man har en förstående karl som säger Ja till exakt allt jag vill. Eller inte.

Ska försöka övertala Jonke nu om en snabb utflykt imorrn! Tänkte klä ut mig till ölburk.


Adjöken



morning has broken

Här har man varit vaken sen tidig morgon.. Bara för att påpeka att jag kan om jag vill ;) Har myst med Ella och nu kokar jag ägg och nappflaskor.
Har även hunnit med massa andra ärenden, presentfix, mailat FK (tro det eller ej - men jag fick en positiv överraskning då de gäller dom OM jag nu fattat allt rätt) och vikt tvätt. Kommer nog landa i soffan som en klubbad säl ikväll.

Ska fortsätta dagen i samma fixaranda, men en promenad ska hinnas med också. Det här med kläder driver mig till vansinne. Har flera påsar med Ellas för små kläder, det håller inte, måste tas reda på ;) Blir nog 30 % spara och 70 % he iväg på Prinsessans. Synd att man inte har obegränsat med utrymmen! Min garderob ska vi inte ens snacka om, ha ha. Katastrof.


Bokade biljett till Stockholm och Helena igår, i början på Oktober åker mamma på weekend ;) Ska bli SÅ mysigt!


Nu ska jag äta ägg och sen få ändan ur... Kanske hälsa på farmor för lite fika? De lät bra.


Multitasking

Jonas la ner Ella i sängen imorse när han for på jobbet, hon busade på och jag tänkte att jag skulle dra mig en stund. Sen när jag klev upp och gjorde välling så var klockan visst 8.30, så snällt att ge mamma sovmorron ;) Sen myste vi en stund till i sängen.

Kom precis på att jag glömde hänga tvätten igårkvälls, har man bra minne eller vad? Alltså det är ju egentligen hur lättsamt som helst att tvätta, men det tar som emot ändå.. Samma de här med att äta själv, men idag för första gången på flera månader gjorde jag en något bättre frukost. Ägg, mörkt bröd, fil och kaviar. Bättre än bara macka iallafall :)

Ja diskuterade kring utgång på mittlandiafestivalen också, där råder det verkligen delade meningar. Kunde bara konstatera att vi inte var överens ;) Att gå ut känns väl inte som prio 1 just nu, något jag verkligen skulle vilja göra är att ha en tjejhelg, typ åka å shoppa, käka, gå på bio... Det saknar jag.
Ha ha,
har ju infört ett köpstopp. Ska bli spännande.. Tur ändå att jag får handla åt Ella ;)
Ska göra en storrensning här bara Jonas blir klar med allt ute. Misstänker att jag har massa grejer som jag inte ens visste att jag hade. Minns att jag tänkte att det skulle ta tid att fylla skåpen när vi flyttade hit, ja det tog sisådär 2 månader. Är man en hamster eller vad? Nån måtta får det väl ändå vara ;)

Nu står jag i valet å kvalet om jag ska titta på tre kronor eller inte, jag menar det är ju lite nördvarning.. Men så va ju serien så himla bra också. Hmm.. Kanske spar det till kvällen istället och försöker göra lite nytta nu istället.


abriaba

Morrn, morrn!
Här på kyrkvägen skiner solen, härligt härligt. Vaknade vid sex å har vilat/sovit tills nu. Började känna av halsen igår, gör de idag med men lite bättre efter lite sovmorron ;)

Funderar på det här med dop. Kanske dags att ta tag i det? Alternativt namngivningsfest, men då bör man ju ha någon/några som läser alternativt sjunger en text. Och sen en förklaring till namnen och de känns lite hippie för mig, så jag tågar nog hellre in i kyrkan och sen är det klart.
Ja, förvisso blir hon ju automatiskt inskriven i kyrkan vid dop, men ja det känns inte som någon big deal. Den dagen hon förstår ska jag tala om för henne så kan hon välja att gå ur.. Traditioner är ju ändå fint tycker jag. Sen en annan anledning till att namngivningsfest blir struket är årstiden vi går mot, känns som att det är en utomhusfest för kanske blir lite väl trist att sitta inomhus.
Jaa, vad vet jag. Bara massa funderingar! Ska ända ta tag i det inom den närmsta tiden så det blir av. Men det är ju smidigt om Ella kan gå fram till prällen själv också ;)
Sen tycker jag det här med gudföräldrar, i det här fallet gudfar, känns jobbigt. Alltså inte personen vi valt utan personen vi eventuellt behöver förklara oss för. Det kanske är en själv som bara tänker för mycket också.
En annan sak som gör allt det här så jobbigt är SLÄKTEN! Det är alltid någon/något dom vill man ha ska ha, är det inte en klänning så är det en speciell vers eller något annat. Hrm.

Idag fyller Jonkes mor år så hon kommer hit å lagar mat, perfekt!! :) Gud vad härligt. Tänkte försöka sno ihop något gott till kaffet men äh hrrm.. orka. Lite sjuk ju ;)


Nu till något ännu roligare, jag ska beställa en HTC. Jag har begär som behöver stillas.. Nu nu nu. Sen när Jonas la fram ett fint förslag högg jag direkt ;) Dumma karl.


Ha de så bra idag!

Söndag

Det här med att vara höstdeppig har jag alltid inbillat mig är något som drabbar alla andra men inte mig. Jag kanske får tänka om där ja. Men nu ska vi inte bli för djupsinnig här heller, det är bara småsaker som gör mig lite ledsen, jag menar jag har ju mina glädjeämnen jag med. Det är så himla tråkigt när löven blir gula och de faller av.. Det är annat när knoppar brister.
hö,hö,hö.

Idag har det varit riktigt sommarväder, så vi har varit ute på promenad hela dagen. Förbi å titta på Lenas dörrar, glass på gluggen och mat på sibylla. Hann även med att uppvakta Milton. Mysdag helt enkelt.


Ska pyssla lite och sen slå ner ändan i soffan och titta på Änglavakt, en riktigt feelgood film.. Eller inte. Blir jag apatisk efter det här vet ni iallafall vad som hänt.


Jo, Ella kan rulla över på mage nu! Gjorde de en gång igår, hos Jonas mormor. Sen en gång till.. å en till, å en till och en till.. och en till. Så kul så :)

mr. Big

Inatt drömde jag om den där snyggingen igen. Han som alltid dyker upp när saker och ting känns jobbigt, den där mystiska 40 plusaren som bara finns i mina drömmar ;)

Nåväl, Ella vaknade halv sex idag igen, börjar ana att det är hennes nya tid för uppstigning. GAH. Fick henne att somna om till sju, sen somnade mamman om till nio medan hon stökade på. Fick världens huvudvärk igår (migrän?), efter en två timmar lång nattning av Ella (brukar ta 5 min) somnade jag på soffan i en kvart. Bra idé, kunde såklart inte somna om efter det.

Ha fått lite undanstökat nu, ska glo på en film. Hoppas att Ella tänker sova hela filmen igenom också..

Ikväll ska vi grilla med Lena & Anders!!! Gud det ska bli jätteroligt :)


Humf.. Fick hem Ellas kläder igår, känns lååångt borta innan hon kan ha dom, kanske tog mig lite vatten över huvudet ;) Jättefina kläder var det iallafall!


VAS

VAS:ar idag, vård av sjuk (ynklig, gnällig) sambo ;)) Finns de nån ersättning från FK för de?
Annars har det varit lugnt idag, mycke vila och tagit igen lite sömn. Såg Eva och Adam förut, typ en av världens bästa filmer. Älskar gök-scenen, den är så.. igenkännande? ;)

Fick ett intressant samtal idag, får se hur det blir med det!


Gick in på h&m club nyss, gulp. I år kom jag upp i högsta bonussteget, hur gick de till? ;) För övrigt är ju de här med kundklubbar jäkligt smart, alltid lurar det någon idiot, typ jag.


Är glad över det jag har, Ella och Jonas. och Kyrkvägen 20. och en Volvo. och en krockad Audi. och en bra och fin familj. och fina vänner. negerbollsingredienser i skafferiet.
love helt enkelt.


Ella bella bus

I väntan på att jag ska bli trött lägger jag upp Ellas kommande höstgarderob. Å nu när jag ser det såhär så tycker jag att det fattas en del.. Hmm. Näe men nu måste jag dejta john blund.
 




Pratade med Ella förut, hon gav tummen upp till alla kläderna ;) mammas lillkicka..

hennez och mauritz

Har precis gjort en monsterbeställning på h&m, dock inte åt mig själv utan åt Ella. Försökte göra en genomtänkt shopping, hmm vi får se hur pass nöjd jag blir ;) Så himla roligt att shoppa till henne så jag gör det mer än gärna flera gånger, det gör däremot inte Jonas :P
Börjar även bli dags att kika på ny bilbarnstol och gåstol. Har ju fått ärva en massa leksaker så det blir nog sparsamt med sånna inköp. Sen ska ju mormor och morfar ner till Ullared snart så lär nog skicka med en liten lista där också..

Nån som vill se allt det jag klickade hem? :)


Nu ska jag muta min bror att komma hit eftersom jag blir ensam under dagarna till veckan.


God natt!


Lady GAGGA

Hmm.. Dricker rosévin med jonkas och svärfar, dom har redan börjat gagga. Jeeezus, börjar bli jobbigt ;)

Jag plockar ihop lite kläder på h&m istället och sätter i öronproppparna
.. Blir nog kvällen nu alldeles snart.


Oh no. NU vart de jobbigt, sängen nästa!!


Förstår inte, när alkoholen går in går verkligen förståndet ut.. Konstigt, det gäller ju aldrig mig ;) Jag blir ju einstein på fyllan. E upphöjt i 200 gånger 25 delat i 72 blir ju en atombomb, det vet ju alla vi smarta.


Lena.. Jag har skvaller! Vi kör väl på skräckis till veckan som vi sa? =)


höst?

Japp, då va all panel på plats. Superfint och tjusigt har han gjort det, den där Jonas. Trodde inte det skulle gå undan såhär, men skönt nu när det bara är småpill mer eller mindre kvar. Nytt tak och fasad, så kan vi gå in för en mysig höst och påbörja allt härinne ;)
Jag har påbörjat ett småjobbigt projekt med penseln, visst de är kul att göra om och förnya men jag lessnar oftast innan allt är klart. Men ska härda ut för det kommer (nog) bli super :)

Idag har vi varit på Säter till Roland och sen en sväng till by. Prinsessan har inte sovit middag så hon sover nu och har gjort det sen halv fyra.. Hmm, kan bli en intressant natt ;)

Börjar sakta men säkert inse att det börjar gå mot hösten, men sommaren har hittills varit superbra. Jonke börjar jobba till veckan, lite tråkigt men det ska väl funka det med.


Ja, vad ska man sysselsätta den här lördagskvällen med då? Karlarna är ute å klipper gräs och Ella sover som sagt. Blir nog ett bad med henne sen för att fortsätta kvällen i soffan och eventuellt någon film. Kanske man ska leta fram kortleken och spöa karlarna i chicago? Fy fan vad kul!! De gör vi!

Adjöken!


tandsprickning

Här hemma har vi en liten gnällig tjej och en PMS:ig mamma.. Bra kombo ;) Ella vaknade 5 imorse och sen har hon hållt låda, sov nu tio till tolv. Men det är något som irriterar henne, det märks. Så hoppas den där lilla tanden kommer snart, för husfridens skull :)

Tack Anders och Lena för supergott kvällsfika!! Men de blev frunch ;)

Ja vi såg skräckfilm med ovan nämnda personer igårkväll, Jonas vägrade gå ut med soppåsen, haha. "nää jag är inte rädd".. Jo just ;)

Så vad händer idag? Har nog fullt upp med liten för nu gnölar hon igen. Det är inte lätt att vara liten..


Adjöken!



hi hoe

Vad händer? Här sätts panel och jag gillar läget.. Det är så att man ser ljuset i tunneln nu ialf :) Vi ha ju även Svärfar här den här veckan.

Känner mig dötrött, kanske dags att börja äta lite järn. Ser ni någon som står och slickar på en lyktstolpe kan det vara jag.. För övrigt känns det pest att det börjar gå mot höst (en del pessimister påstår att det är höst redan). Usch, jag vet inte men det känns alltid vemodigt inför hösten. Den här sommaren har varit den bästa någonsin, jag har varit ledig, vi har hunnit med mycke, lite fest, lite grillat, bra väder osv.. Får hoppas somrarna fortsätter i samma anda.

Idag kommer fasters älskling hit, den blå Evo'n! :) Göölligöööll..

Nu ska jag titta på lite höstkläder åt dotra och sen ... dammsuga vore på sin plats. Får se vad man orkar med ;)

abso-fucking-lutely

Vaknade nyss efter att ha somnat om en stund med Ella, är dötrött idag. Kanske borde försöka få lite bättre sovrutiner...

Vi gjorde ju Sundsvall igår, en snabbis kan man säga. Birsta city en snabbis, ikea, bauhaus, ica maxi och byggmax. Hittade allt jag letade efter, vilket inte var speciellt mycket men skönt att man faktiskt kan låta bli impulsshopping.
Är svagare för internetshopping då ;)


Tror jag ska kolla på Svensson Svensson hela dagen, där ligger nivån ungefär. Gick an som en idiot igår.
Jajustde, jag å Lena såg Sex and the city 2 igår!! Som jag längtat!! Helt underbar, mycket bättre än ettan faktiskt :)


Nä nu ska jag nog ta upp min rastlösa lilla dotter och äta frukost :) (ja alltså Ella åt redan vid 8 som vanligt så ni behöver inte tro att hon får svälta ;))

RSS 2.0