with every heartbeat

Här sitter en med världens skallebank, hmm. Därför har jag laddat upp med ballerina! Även att de blev pizza till middag (jonas skulle laga mat, såklart!!) Kanske därför man fick köpa nya byxor i helgen.. Audin fick nya däck och jag nya byssor. Känns inte som att jag accepterat det riktigt.. än. Eller jo ;)

Imorn börjar vi med sprutorna.. kul med blå mage, verkligen. Men de lär väl vara bra!?


Ikväll är det desperate, woohooo... Och ännu en månad med EN kväll på jobbet väntar så det här blir en bra tv-höst. Ja just, hur stor tur har man inte när man får exakt det schemat man vill ha? Livet kan vara bra ibland!



Imorn ska vi iväg till momma en sväng.. Tänker på henne hela tiden! Och moffa såklart.. Även fast man till viss del inser att döden inte går att undvika, så vill man att den ska dröja så länge det bara går. När vi var där i fredags och lilloffen låg på soffan väntade man bara på att han skulle kliva upp, ungefär som att han bara sov. Ögonblicket när dom hämtade honom var jobbigast, aldrig mer kommer han till by. Men livet stannar inte, det går vidare och man får glädja sig över alla minnen, och framförallt att han var frisk hela tiden! Och hade ett bra liv..


adjö


Prosit!
Postat av: Lena

Tror knappast byxorna ch pizzan har nåt samband.. :D

2009-10-06 @ 23:03:53
URL: http://lenaskrypin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0