98 dagar..

Dagarna går fort, snart är de julafton! Ingen kunde vara gladare än jag för det :) Bara få va å mysa i några dagar.. Guld värt!! Till helgen börjar julstressen, om man får säga så. Julbord direkt efter jobbet på fredag, lördag stan för bruschan fyller ju år imorn, söndag skulle ev. någon stockholmsbrud komma.... Jobbar löjligt långa dagar mån - ons, sen JULAFTON!! Ojojojoj... Det va ju bara ett år sen sist ;)

Är dock brydd för julbordet. Har numera problemet att inga skor passar, inga alls! Får kanske ändra på de i helgen... Fasen de är 3 månader kvar, hur stora fötter kommer jag ha innan de är färdigt? storlek musse pigg... Inte ens foppatofflorna passar!

Har utbildning på jobbet, det är som lite omgörningar just nu. Men de blir nog bra! Framförallt mycke nytt, å de är alltid roligt! Däremot blir de tillbaka till varannan helg innan de är färdigt, mindre bra.... MINDRE bra. Men mycke ska väl ögat skåda innan de ramlar ut eller hur är det? De blir först i mars så lite tid är det kvar att njuta. Inget ont som inte har något gott med sig heller! Det ska gudarna veta.


Nu kommer jonke hem, så han ska få känna på vilddjuret! Det rörde sig jäklar anacka här...

du milde

Andra advent idag! Har slagit in alla julklappar idag och donat på lite grann.. Ska ta golven nu å sen ska jag dricka glögg å äta pepparkakor. Eventuellt slå igång tomten är far till alla barnen också, så man kommer i riktig stämning.

Igår va vi till sundsvall å julhandlade.. Eller snarare handlade kläder till mig. Det är lite jobbigt att man växer ur kläder på löpande band, magen har jag inga problem med men alla andra kroppsdelar då?! Jo.. så är det.  Hittade byxor å ett par för små täckbyxor haha. Blev även klar med julklapparna, va på toys r us, helt galet vad leksaker är dyrt! Hugaligen.. Hittade några småprylar ändå, julen är ju för barnen så vad gör man inte för dom :)

Ah.. vilken onödig diskussion!! Jävla larv.. ååååh de gör mig förbannad.


Vi beställde barnvagn och babyskydd igår (kunde behövts innan ja hahahaha pappa). En brio blev de, skönt gung i den haha :) Kommer bli bra det där.. Sen framöver blir de säng, skötbord, sängkläder.... Även några saker till vagnen som jag glömde igår.


Nu ska jag duscha sen är det glögg!


fk

Nu är äntligen snön här! Så vitt å fint ute nu... Mysigt också med alla belysningar överallt, dock har våran inte kommit upp än, men den ska upp! Är tanken ialf. Gjorde jul här i fredags, städade överallt och donade på. Tur man fick hjälp, nu för tiden tar allt lite längre tid och dagen efter blir en plåga pga svårigheter att röra sig normalt ;) Men så är det.. Är inte riktigt klar, men nästan. Tänkte fixa lite grann ikvl, jonas ska tydligen jobba över så då kan man pyssla lite. Har även strykning av småkläder att ta itu med och lite julklappsinslagning!

Imorn blir det en sväng till bm igen, kolla tryck, pinka lite å lyssna på hjärtat.. På torsdag är det tillbaka till jobbet som gäller, dom här två veckorna har gått fort. Det känns som att saker och ting har fått landa och att jag mår lite bättre. Får se hur det går med huvudvärken, men det ska bli roligt ändå att komma tillbaka, tiden går nog fortare då? Snart är det ju jul! Sen är det inte så länge kvar ändå... Har fått papper från fk, det verkar ju onekligen roligt att ta itu med. Roligare att fundera ut vagn å sånt ;)

December är verkligen världens bästa månad!! På alla sätt o vis.. Allt är så mysigt! I år har jag varit jättejättesnäll så jag kommer nog få många klappar också.. hihihi. I år blir julen lugn å skön, allt enligt TRADITION. Haha, det råder delade meningar i vårat hus om detta.


Kan man äta tacos ensam? Joo.. Så blir det!Förresten har jag fått min första spricka på magen, haleluja. Jag känner mig verkligen jättedöläcker.. Det händer en hel del spännande grejer med kroppen vill jag lova. Men jag tar detta med ro... Man kan ju skratta åt det också.

RSS 2.0