ännu en dag

Nu tål jag inte tic toc låten heller. JÄVLA fruntimmer å ha stygg röst!! Även lady gaga's nya står mig upp i halsen. Dags att byta bort p3 månntro?? Dagens morgonpass höll på att reta gallfeber på mig. Jag har ju faktiskt högt blodtryck..

Ja å med det är jag hemma två veckor. Ska försöka komma till "ro". Mitt stresshjärta ack, ack. Men huvudsaken bebisen mår bra, det är det enda som spelar roll. Allt för den lillpyret.


Idag ska jag tvinga ner Jonas i källarn å städa! Det är sånt man kan göra när man är anvisad av doktorn att ta det lite lugnt.. Sen om karln gör det var en annan sak..

Nästa helg är det första advent och inte en gnutta snö. Tråkigt. Får hoppas på lite mer vinterväder till veckan, men idag skiner ju solen ialf. Alltid något! Känns skönt att december är här, den månaden brukar gå fort.. December är den mysigaste månaden och det ska jag ta tillvara på.


Nu ska jag kamma håret och plocka fram diverse städgrejer jonas kan komma att behöva. Hehe.


onsdag

Och ledig idag! Härligt.. Fick även sova hela natten, vaknade nån sväng men inte som det varit förut. Så nu har vi bytt tillbaka sida i sängen ;) De funkar icke att ligga ytterst, haha.

Igår följde jag med lena till sundsvall en snabbis sådär.. Hittade faktiskt julklänningen hahaha som magen får plats i! Än så länge.. Köpte även första småsockarna :) Jaa det var roligt att göra något annat en kväll!!


Nu ska jag iväg till doktorn, igen.. Får se vad dom kommer fram till. Detta blodtryck! Ger mig huvudbry..


Även att p3 behöver byta sina radiopratare!!! De finns en jag har lust att ha ihjäl när jag hör... Hormoner? Nää..HATA ERIK HASSLE också. Fyfan vilken rutten låt. USCH! ;b så nu var det sagt.

Ledig

Ja nu är jag ledig en vecka.. Bara för att. Närå, som tack för att man jobbar alla dagar året runt får man ledigt dagar då inga andra är lediga ;) Men de passar ganska bra att vara ledig nu, vila lite grann och försöka få något gjort här hemma. Jag drog ju hit mina gamla kläder igår, så man har det man gör. Ska även få kläder efter elise, det blir ju mycke tjejkläder men man får väl ladda upp med lite neutrala kläder också :)

Idag ska vi ner till ljunga å hämta byggmaterial. Äntligen kommer de igång igen därute. Skiter egentligen i vardagsrummet, vill bara ha barnrummet klart :) Lär ta tid dock.. Vi stöter på små problem titt som tätt när det gäller alla "nya" möbler som ska in i huset, vart ska dom få plats? Men.. dom kommer få plats ;) Tids nog!!

De bubblar i magen ibland, vet inte om det är en fis eller någon annan? :) Förmodligen någon annan :) Ska iväg på torsdag och lyssna på hjärtljud, ta blodtryck och prata med barnmorskan. Hoppas trycket är fortsatt stabilt, vill att det bara ska flyta på nu ett tag..

I helgen va vi i Bräcke, pappas födelsedag! Även att markus hade donnan med sig ;) Vi spelade monopol och jonas förlorade, såklart!! :) Tokmysigt med plankstek, cheesecake å skratt. Nu längtar vi till jul istället.. 

Ja man kanske skulle ta och göra nån nytta...

 


måndag

Dagens konstaterande: Jag har inte sett mina fötter på några veckor.. Heller inte "mittendelen" av mig så att säga.. Hihi.


Är slö idag, ska ta en dusch och sen göra omelett och sen jobbaaaa. Förhoppningsvis MED sällskap. Jobbar fyra dagar till sen är jag ledig en vecka. Sen efter det får vi se.

Till helgen blir det pappafirande, plankstek, kanske lite monopol.. Blir bra det :) Ska även sova på en madrass på golvet, KAN bli intressant? Med tanke på att jag knappt tar mig ur en vanlig säng.Igår drack vi årets första glögg.. Och åt årets första 2443 pepparkakor. Mysigt! :) Försöker med olika mat få en reaktion inifrån magen, men icke.. Än så länge är det ingen föda som pyret verkar uppskatta varken mer eller mindre. Kanske lite surströmming sätter fart? ;)Hörs å hej

RSS 2.0