höst?

Japp, då va all panel på plats. Superfint och tjusigt har han gjort det, den där Jonas. Trodde inte det skulle gå undan såhär, men skönt nu när det bara är småpill mer eller mindre kvar. Nytt tak och fasad, så kan vi gå in för en mysig höst och påbörja allt härinne ;)
Jag har påbörjat ett småjobbigt projekt med penseln, visst de är kul att göra om och förnya men jag lessnar oftast innan allt är klart. Men ska härda ut för det kommer (nog) bli super :)

Idag har vi varit på Säter till Roland och sen en sväng till by. Prinsessan har inte sovit middag så hon sover nu och har gjort det sen halv fyra.. Hmm, kan bli en intressant natt ;)

Börjar sakta men säkert inse att det börjar gå mot hösten, men sommaren har hittills varit superbra. Jonke börjar jobba till veckan, lite tråkigt men det ska väl funka det med.


Ja, vad ska man sysselsätta den här lördagskvällen med då? Karlarna är ute å klipper gräs och Ella sover som sagt. Blir nog ett bad med henne sen för att fortsätta kvällen i soffan och eventuellt någon film. Kanske man ska leta fram kortleken och spöa karlarna i chicago? Fy fan vad kul!! De gör vi!

Adjöken!


Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0