100504

Har nyss ätit frukost, i det här hushållet går det undan... Ella vaknade vid sju, fick mat å sen fick jag för mig att kolla på unga mödrar.. Hmm, tydligen sloknade jag för jag vaknade vid 11 igen då tösen var hungrig igen :) Däremot måste jag sluta titta på unga mödrar, herregud man tappar ju livslusten för gott.. Å vilka delikata problem dom har, det kanske inte är SÅ bra med unga mödrar ändå (då tänker jag under 18). Näe fy fan jag blir illamående...

Vittjade brevlådan förut, kul!! Paaaket.. Beställde äntligen den där inpackningen/balsamet som Lena lovordar.. Får se vad den kan utföra för mirakel på det här barret. :D Har man testat typ allt blir man bara glad när det finns något nytt man kan testa. Däremot blir det ju inte så himla kul när skåpena blir överfulla.. Hmm. Har en jääkla massa som borde slängas/ges bort. Och appropå slänga så har jag en garderob att ta tag i också.. Aaah. Att man aldrig lär sig, sparar massa gammalt bara för att.


Vardagsrummet är målat, ikväll ska vi tapetsera. Kan bli intressant, kanske Ella fastnar uppi alltihopa också.. Nä de får vi hoppas att hon inte gör :)


Förresten, det snöade imorse!!!! Helt sjukt.

Prosit!
Postat av: Lena

Det gör underverk!=)

2010-05-05 @ 09:18:53
URL: http://lenaskrypin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0