Arla morgonstund

Vår alldeles egna tupp Ella är vaken och utfodrad, får se om hon tänker somna om, verkar så. Isånnafall lär nog mamman slå igen sina blå en stund också.

Igår när vi gick och la oss stog det risk för snö på min htc, gah! Vill inte ha snö nu. Vill ha solig och fin höst ända till December.. Än verkar det inte ha snöat, men däremot blåser det så vinden viner. Extra skönt att ligga under sitt täcke då :-)


Planerar dopet, beställde byxor igår som jag verkligen hoppas, hoppas, hoppas att jag kan ha!! Så är ute på överdelsjakt nu, är sugen på nya skor men klackar är ingen höjdare tyvärr då Jonas blir ännu kortare bredvid mig :) Gick in på H&M nu en snabbis, hade kommit massa söta bebiskläder.. Det är alldeles för lätt att handla åt Ella! Tur de, så hon slipper gå med rumpen bar.


Putsa fönster, dammsuga, leka med Ella, gärna promenad, väga Ella (om de är öppet) och inte glömma bort att hämta Jonas efter jobbet står på agendan idag. Även ringa samtal, har tydligen fått tandläkarbesök inbokat med någon som kallas tandhitler, hua! Så de ändrar vi..
Första punkten lämnar jag öppen, vädret får utvisa.. ;)

Adjöken med er

Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0