damn

Njuter av lugnet, Ella sover ;) .. Bara hon vaknar ska vi ut och traska, att det alltid ska bli i sista sekund. Men fick ju sätta mig i telefonkööö idag igen, men nu är det gjort. Ja, jag måste ringa igen.

Börjar bli nervös inför Söndagen, måste kolla upp kläan! Byxor och skor är klart, men resten då?! Måste kolla upp detta snarast. Även lite annat, som t ex att prästen inte har hört av sig?! Men lugn, det löser sig... Synd bara att jag inte funkar så, vill ha stenkoll. Måste ha stenkoll.

Igår vaknade Ella när vi gick och la oss, vid halv tolv.. Det kanske inte var så dumt för hon sov till åtta idag!


Lugn och skön tisdag, precis som jag gillar det.. Bara det att inom mig råder totalt kaos vill jag lova. Ett steg fram och fyra tillbaka.. GÖR NÅTT DÅ!


Vill ha h&m-paketet jag tydligen har beställt.. Har ingen aning om vad det är, jo nånting till Ella som var restat sen förra gången men säkert något mer om jag känner mig själv rätt.. Spännande!

Det är 8 veckor kvar till jul. Hörde jag någon säga, så vet inte om det stämmer eller inte. 8 jävla veckor. Ursäkta, men kommer inte julen lite väl tidigt i år? Men först dop och ställa om klockan - lovely! Lär ha en unge som kommer vakna vid 5 rycket då.


Helena, RING MIG!!!

Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0