Jag, lättlurad?

Jag har gått och blivit medlem på allehanda sidor, t ex är det många tidningar som efterlyster läsarpaneler - vilket jag gladeligen går med i och svarar på några frågor ibland som man får poäng för. Poängen får man sen byta mot en premie, som oftast är skit men jag tycker det är så kuul. Gratis är gott? Sen älskar jag när jag ser ett nytt Buzzador mail i inkorgen, för att inte tala om när jag hittar något roligt produktprov man får beställa kostnadsfritt! Jag är ju störd på riktigt, så är det. Tävlingar har jag inte fastnat för, än..


Nu ska jag försöka få nånting gjort här och sen sova, Jonas jobbar över. Vilket ÖSREGN det kom förut förresten, jag tror himmlen öppnade sig på riktigt. Även att det föll 1020438484 löv på backen, det tycker jag är sorgligt. Som tur är får de nya till våren. Värre är de med håravfall på karlar (kvinnor med för den delen).Prosit!
Postat av: annie

tack för hjälpen om sj-biljetterna :) vet inte varför jag har haft i huvudet att jag alltid måste ha ombokningsbara biljetter.Jag är PRECIS som dig gällade prover. Gratis är det bästa som finns, och att få paket från buzzador är inte dumt :) dock har jag inte fått någonting av dom på flera år. Kommer ihåg lyckan när jag fick en massa påsar kex-choklad. Jag vet att det är mening att man ska bjuda andra och få omdömen, men jag tror jag bjöd mig själv mest.. :P

2010-09-21 @ 19:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0