Sunday, bloody sunday

Drömde inatt igen om den där mystiska karln.. Han är över 2 m lång så att de är Jonas är tyvärr uteslutet ;) Men drömma kosta ju gratis. Ibland när man vaknar känns det som att drömmen faktiskt hänt, bara jag som känner så? Alltså, man har kvar känslan på huden och lukten i näsan.. Speciellt en gång för lääänge sen när jag drömde om dåvarande han väldigt speciell, en myysig lite sådär halvslumrande dröm. När jag vaknade spelades våran låt på radion, det var lite kusligt! Och låten är ingen p3 hit direkt heller.
Ja nog om det, jag är ingen drömtydare och har inga planer på att bli. Är väldigt glad att jag numer väldigt sällan drömmer om när jag faller superlångt (typ från ett stup) och känner hur j-vla ont det gör när jag landar. Typ som att benpiporna kommer ut genom axlarna, så ont gör det.
Ja förresten, visst är det otäckt när man upptäcker att man drömt det som händer??! Det är ju helt sjukt. Och man tänker, det här har jag drömt, och likt förbannat säger man och gör EXAKT som i drömmen, ungefär som att det inte går att göra på något annat vis för det är förutbestämt vad som ska hända.

Kanske jag har ett ovanligt aktivt nattliv ;)

Haft en kanonhelg, verkligen. Får hoppas hösten blir fortsatt mysig och VARM och solig. Till veckan står massa projekt på att göra listan, t ex få ihop lite pengar.. Någon som vill ha ett xbox? En billy bokhylla? En terassmarkis? En svart fotölj? En Jonas Engholm? En skiva med Tommy John?

Nehe. Inte det.

Hörs å hej!


Prosit!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0